1. Pleed

Kui sa seda juba teinud ei ole, siis otsi välja soojad pleedid. Miski pole parem, kui õuest tulles end sooja pleedi sisse kerra tõmmata. Praegusel hooajal on eriti popid kootud ja heegeldatud kangad. Talvisesse halli ilma toovad pisut leebust õrnad ja mahedad pastelsed toonid.

2. Kandik küünaldega

Kui kuuse ja jõulukaunistustega võib uue aasta alguses hüvasti jätta, siis kaunis kandik küünaldega ei ole mitte niivõrd jõululik vaid pigem just talvine aksessuaar, mis võib diivani- või aknalauda (ettevaatust kardinatega!) ehtida kasvõi kevadeni.

3. Kootud vaip

Karusnahksete vaipade asemele on tulnud trendikad kootud vaibad. Kui suvisel ajal pole interjööris vaibast justkui lugu, siis talvel on see ese igati omal kohal.

4. Mugav tugitool

Millal siis veel tugitoolis mõnuleda ja raamatuid lugeda, kui mitte talvel? Lisaks aitab uus tugitool kindlasti interjööri ilmestada ja koju värskust tuua.

5. Täiendav valgus

Pimedal ajal kulub ära lisavalgus. Meeleolu aitavad luua aktsentvalgustid või ka hoopis LED valgusketid ja -ribad, mida väga erineval moel interjööris kasutada.