Villa loomisel on nõu peetud loomapsühholoogide ja –arstidega, kes on täpselt välja uurinud, mida meie neljajalgsed sõbrad oma elukohalt tegelikult soovivad.

Tallinna tehases tehtud ainulaadne koeravilla on varustatud kõigi tänapäevaste targa maja lahendustega alates nutirakendusega juhitavatest heli-, valgustus- ja küttesüsteemidest kuni neljajalgse sõbraga videokõnede pidamise võimaluseni.

Majja saab paigaldada automaatse söötmis- ja jootmissüsteemi või soojendusega voodi. Koeravillades kasutatakse samu tehnoloogilisi lahendusi nagu kaasaegsetes eramajades ning nende sisutus ja detailid on sama läbimõeldud nagu luksusmööbel.

Toote arendamisel on kaasa löönud kohalikud tipparhitektid, insenerid ja käsitöömeistrid. Selleks, et maja võimalikult hästi ilmastikuoludele või võimalikule hammaste teritamisele vastu peaks, kasutatakse siseviimistluses ainult tugevat puitu — tamme, pööki ja lehist ning mitmed detailid on ka alumiiniumist ja dolomiidist.

Koeramajade hinnad algavad 3000 eurost ja muidugi — mida rohkem lisasid, seda kallim hind. Näiteks võib majja paigaldada kristallidega ääristatud põrandaliistud või eebenipuust voodi.

Kuna tegemist on luksustootega, siis on toote sihtturgudeks Ameerika, Austraalia, Kanada, jõukamad Euroopa riigid ja ka Moskva.

LOE VEEL: