Sisekujundaja Tiit Trofimovi sõnul algab tavaliselt inspiratsioon detailidest: mõnest pildist, vaibast või tapeedist, kust saab kätte põhivärvid ja selle ümber hakkab kõik keerlema. Näiteks selle korteri puhul tuli tõuge vaipadest, mida Trofimov oli tahtnud juba pikka aega mõnel objektil kasutada. Need on õmmeldud kokku värvilistest villase vaiba tükkidest — praeguses vaibamoes väga trendikas. Vaibad lisavad sära ja soojust. Omapära lisab korterile post, mis annab veidi teise mõõtme ja nüansi. Muudatusi sai tehtud kogu planeeringus. Elutuba oli liiga pikliku kujuga. Suurt tuba laiendati, selleks oli vaja nihutada magamistoa seina ja avaruse saavutamiseks kasutati lükanduksi.

Korteris on kasutatud palju pilte, mis annavad samuti igale ruumile soojuse ja eripära. Põrandatel on pähkliparkett, pähklispooniga on kaetud siseukesed.

Magamistuba pole küll suur, kuid see-eest hubane. Põrandat katab samuti uhke ja kirju villatükkidest vaip. Tähelepanu tasub pöörata kelmika lahendusega voodipeatsile ning ühtesulavale põrandale ja seinale. Jah, seinaski on kasutatud parketti.

Vannitoas vahetati plaadid ja ehitati dušinurk. Siin hakkab halli värvi kõrval silma helge helesinine toon, mis loob mõnusalt merelise meeleolu.

Esikusse annab avarust seinatäis peeglit, et sisse astudes ei tunduks koridor ahistav.

Korter Tallinnas Tartu mnt 16: valgusküllane elutuba, avatud planeeringuga köök, magamistuba, vannituba, panipaik/garderoob, esik.
Korter on müügis kinnisavaraportaalis city24.ee, vaata lähemalt SIIT.