Neljatoaline korter Supilinna veerel asuvasse väikesesse korterelamusse leiti pärast pikalt kestnud otsinguid. Ringi oli vaadatud ruumika korteri järele koos sauna ja avara vannitoaga, kust saaks astuda otse rõdule või terrassile. Aasta tagasi Emajõe lähedusse valminud elamus olid kõik kriteeriumid korteri planeeringu osas täidetud.

Enamgi veel, boonusena saab teise korruse akendest nautida vaadet Supilinna puitasumile ning kohe maja taha jäävale Tähtvere spordipargile. Kiviviske kaugusel on Emajõgi, jalutus- ja spordirajad. Suvised kodulähedased sportimisvõimalused — ujumise ja jalgrattasõidu — on pere juba järele proovinud, nüüd tuleb oodata vaid talve ja lume tulekut, et kohe maja ukse ees suusad alla panna ning spordiradadele suunduda.

Väikese köögisaare juures on sümpaatselt kombineeritud halli betooni ja tammespooni.

Diivan telliti firmast 3D Sisustus. Diivanilaud, mis koosneb neljast ratastel kuubikust ning mille sisse on peidetud väikesed tumbad, valmis sisekujundaja jooniste järgi.

Edasi loe ajakirja Diivani detsember-jaanuari ühisnumbrist, kust leiad ka konkursi Aasta puitehitis 2013 võitjad, intervjuu disainer Barbara Schmidtiga, modernse villa Käsmu kalurikülas, erkoranži eramu Maardus, kohviku Lyon, ilusa tehnika, 21 parimat diivanit, trendikad vaibad, uued tugitoolid jpm. Osta Diivan poest või telli www.telli24.ee.
Jaga
Kommentaarid