Kes on Trinka Design?
See on pool aastat tagasi loodud ettevõte, mis tegeleb disainlampide valmistamisega ja sisekujundusega.

Kuidas sündis esimene lamp?
Esimene lamp sündis, kui Triin oma kodu sisustas ja sinna valgusteid valis. Kuna kaubanduses polnud sobivat, siis tuli puuduolev ise valmistada – sündiski „Vahupall“.

Vahupall, Pegasus, Kompvek – kuidas saab lamp endale nime?
Läheneme igale lambile individuaalselt - vaatame talle otsa ja suhtleme nendega. Üldiselt proovime valida ilusaid eestikeelseid nimesid. Oluline on veel see, et nimi kõlaks ka teistes keeltes ilusasti.
Trinka Design

Kuidas klient suudab teile selgeks teha, mida ta soovib? Tuleb kohale ja ütleb, et palun mulle üks vahukomm või Mr Right on minu jaoks just see õige?
Me üritame alati kliendiga suhelda ja leida koos sobivaima lahenduse. Kui tal on kindel visioon, siis aitame selle ellu viia. Koostöös arvestame alati kliendi soovidega.

Mis on olnud kõige vanem lamp, mille olete korda teinud?
50 aasta vanune.

Kui kaua aega on kõige rohkem ühe lambi valmistamise peale kulunud?
Kõige kauem võtab aega uue lambi väljatöötamine. Enim aega on ühe disainlambi valmistamiseks kulunud 4-5 kuud, st ideest kuni valmis lambini.
Trinka Design

Kas igale lambile on võimalik uus elu kinkida?
Põhimõtteliselt on küll, saab kasvõi mõne detaili vanast lambist ära kasutada.

Kust saate algmaterjali?
Erinevatelt edasimüüjatelt ja koostööpartneritelt. Mõned kangad on valminud käsitööna Koidu Lauri osavate näppude vahel.

Millal üks lamp valmis saab?
Iga lambi valmimiseks kulub erinev aeg, kõik oleneb materjalidest, lambi keerukusest. Samas saab öelda, et ühte disainlampi saab alati täiustada – seega, nagu Tallinn ei saa kunagi valmis, ei saa ka üks lamp kunagi lõplikult valmis.

Millised on teie soovitused isetegijale?
Olge leidlikud ja kasutage vanu materjale ära.

Kliki galeriil ja vaata pilte suuremalt: