Kui veel lapsi polnud, elasid Diana ja Veiko pisikeses ühetoalises korteris Lasnamäel. Hing ihkas rohkem avarust ja vähemalt kahte tuba, et oleks võimalus vahetevahel teises toas omaette olla. Nüüd on ruumi 61,8 m2, kuhu on läbimõeldult kõik ära mahutatud.

Kodu kujunduse taga on peamiselt pereema. Erialalt on naine graafiline disainer, kel juba pikemat aega üheks suuremaks huviks sisekujundus. Eesmärgiks oli luua soe ja hubane miljöö, ühtlasi neutraalne taust värvilistele detailidele, mida tüdinemise korral saab teiste vastu lihtsasti välja vahetada. Valguslahenduse puhul taotlesid noored erilisust. Suure toa laevalgusti autoriks on tootedisainerist pereisa Veiko. See on elutoa pärliks ja uhkuseks. Värvilise valgusega on võimalik luua erinevat meeleolu ja argiõhtuse valgusviljakuse loovad integreeritud halogeenlambid.

Köögimööbel ja elutoa TV-kapp on hangitud IKEA-st eelkõige väga hea hinna ja kvaliteedi suhte pärast. See ost ei olnud esimeseks kokkupuuteks IKEA-ga. Noored on juba aastaid olnud selle mööblihiiu paadunud fännid, olles sisustanud tuttavate ja sugulaste kööke ning panipaiku vajavaid ruume just IKEA lahendustega. Eriti hindavad nad IKEA mööbli puhul lihtsat kokkupandavust ja modulaarsust, mis võimaldab maksimaalselt ära kasutada ruumi võimalusi ja lisada vajadusel mooduleid. Seda Diana ja Veiko just hiljuti tegidki, sest pere kasv nõudis rohkem panipaiku.
Moodulmööbel võimaldab rohkem muutuvate vajadustega kaasa minna.
Enamiku ülejäänud mööblist projekteeris ja valmistas pereisa mõõtu lõigatud mööbliplaatidest. Kuna korter on siiski võrdlemisi väike, oli oluline leida ruumisäästlikke ja paindlikke mööblilahendusi. Nii sündisidki suureks lahtikäiv söögilaud ja mahukas magamistoakapp koos sinna sisse volditava laia voodiga.
Voodi saab seinale kokku voltida. Nii jagub ruumi päevaseks tegevuseks.
Leidlikuks ja funktsionaalseks lahenduseks peavad noored magamistoa garderoobikappide katmist kardinaga. Võrreldes suurte liugustega on see kerge ja soodne lahendus ning ka kasutamismugavuselt on lahendus väga hea. Korraga saab avada suure osa garderoobist ja tekstiil lisab ruumile hubasust, ei kolise ega jää ette kogemata natuke lahti jäänud sahtlitele.
Teiseks põnevaks katsetuseks on isetehtud "tapeet" elutoas. Pärast pikki ja väsitavaid tapeediotsinguid otsustati maalida oma triibuline ideaaltapeet otse värvitud seinale. Vaja läks ohtralt maalriteipi ja erinevaid pärlmutter-dekoratiivvärve, lisaks läikivat puidulakki, mis lõi huvitavaid läikiva ja mati pinna kontraste.