Eestis esmakordselt nähtav ujuv KODA on mugav lahendus aastaringseks rannaalade asustuseks. KODA ujuv maja tekitab jahisadamate ning kaide juures täiendavat linnaruumi või elamusehõngu just linnast eemal. Osavalt ühendatud insenertehnilised lahendused, disain ja arhitektuur loovad võimaluse elada oma lemmikus jahisadamas, privaatsetel veekogudel või kanalitel keset linna.

Tehases valmistatud KODA puhul saab lihtsasti muuta maja otstarvet näiteks rannakohvikust stuudioks, päris- või suvekoduks. Ruumikas, kõrge lae ja valgusega täidetud elamu pakub kõiki mugavusi, et end majas hästi tunda. Siseviimistluses kasutatud vineer on minimalistlik, keskkonnasõbralik ning loob mõnusa olemise.

KODA võib asuda nii maal kui vees. Ujuvale majale lisab luksust KODA ümbritsev puidust ja klaasist terrass, mis aitab hästi sulanduda keskkonda ning nautida seal hommikukohvi, värskendavat suplust või varajast kalapüüki otse oma trepil nii suvel kui ka talvel.

Betoonist KODAga 2013. aastal alustanud Kodasema on uue puitkonstruktsioonil KODA Light majaga säilitanud stiili ja kvaliteedi, kuid vähendanud kaalu ja hinda. Maja valmib tehases kolme kuuga. KODA majade peaarhitekt on Ülar Mark ning KODA Light maja sisearhitekt Angela Orgusaar. Ujuvlahenduse taga on Top Marine.

  • Ujuvpontoonidel KODA majaga on võimalik tutvuda Haven Kakumäe jahisadamas Tallinnas laupäeval, 25. augustil kell 18-22.

LOE LISAKS: