Tõepoolest, üha kallinev kinnisvara ja suurenev rahvastik on tekitanud linnades kogu maailmas olukorra, kus ruutmeetrite arv inimese kohta on pidevas kahanevas trendis. Nii muutuvadki iga aastaga populaarsemaks nutikalt läbimõeldud kodud, kus pisike pind mahutab palju ja ruumi jääb ülegi. Selles mitmel tasapinnal asuvas korteris on iga ruutsentimeeter tõepoolest mitmeid kordi hoolikalt läbi kaalutletud!

Üldmulje on mõnusalt avar, sest läbi on mõeldud nii ruumiplaneering kui ka panipaigad. Elamine on sisse seatud kolmele tasapinnale: kõige madalamal asuvad köök ja vannituba, keskmisel tasapinnal elutuba ja kõige kõrgemal magamistuba.

Lae alla viidud magamistoaalune ruum on saanud väga otstarbeka kasutuse kodukontori näol. Et tegu on privaatse ruumiga, kus on teinekord end hea muust ruumist eraldada, paigutati elutoa ja kodukontori vahele kardinad. Neid on vajadusel hea ette tõmmata, kuid samas ei võta kardinad nii palju ruumi kui lükanduksed või vahesein ja tuppa pääseb soovi korral ka päevavalgust.

Teekond magamistuppa kulgeb mööda treppi, mis on ühtlasi pilkupüüdvaks kujunduselemendiks!

Avar mulje on saavutatud tänu funktsioanalsetele panipaikadele, mis kulgevad põrandast laeni. Ülemistesse kappidesse pääseb ligi kindla ja turvalise redeli abil.

Kööginurk on lihtne ja praktiline ning nagu mujal korteris, on siingi lähtutud valge tooni headest omadustest. Kui on tegu pisikese ruumiga, tasub kombineerida valget värvi naturaalse puiduga. Tulemus on alati helge, hubane ja sada protsenti stiilipuhas!

Allikas: Fantastic Frank

  • Kui sul on kodu, kus on kasutatud nutikaid ja funktsionaalseid lahendusi, siis osale fotovõistluse “moodnekodu aasta auhinnad 2017“ vaheauhinna võistlusel kategoorias NUTIKAS KODU. Võitja selgub rahvahääletusel juulikuu lõpus ja vaheauhinna, 200-eurose kinkekaardi on välja pannud Light24.ee. Loe lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: