1. Kosmosesüstikust inspireeritud kohvilaud

Küproselt pärit disaineri Stelios Mousarrise disainitud unikaalne kohvilaud kombineerib naturaalset puitu, klaasi ja moodsaid sünteetilisi materjale. Kohvilaudu toodetakse limiteeritud koguses kombineerides 3D printeri võimalusi kvaliteetse käsitööga. Selle omapärase isendi saab soetada näiteks 5000 euro eest.

Multifilmistseenidest inspireeritud rakette on võimalik ka eraldi kasutada — näiteks interjööri elavdavate skulptuuridena.

2. Voolujooneline lamamistool “Remix”

Londonis resideeruva disaineri Brodie Neill’i omapärane lamamistool on valminud osaliselt taaskasutatud materjalidest, täpsemalt CNC pingi abil vineerist, puitlaastplaadist ja puitkiudplaadist. Vastavalt materjalile, on iga tool veidi isemoodi mustriga.


3. Pähklipuust “voldiklaud”

Prantsuse mööblidisaineri Pierre Renart’ mööbel on üles ehitatud looklevate joonte esteetikale. Tõeliselt kaunis ja minimalistlik mööbel valmib väärispuidust.



4. Futuristlik peeglilaud

Legendaarse briti arhitekti Zaha Hadidi juures karjääri alustanud disainer Philip Michael Wolfson nimetab oma mööblit funktsionaalseks skulptuuriks. Iga ese valmib mitte ainult funktsiooni, vaid ka selle erilist esteetikat silmas pidades. Peeglilaud, mida võib mitut moodi seina asetada on inspireeritud Q-tähest ning konstruktivismist ja futurismist.

Foto: Wolfson Design / Design Days Dubai


5. Pilvelõhkujast inspireeritud valgustid

Linnaruumist ja kaasaegsest arhitektuurist inspireeritud põrandavalgustid on disaininud Liibanoni arhitekt, disainer ja linnaplaneerija Tarek ElKassouf. Puutetundlikud valgustid on valminud käsitööna vaselehtedest.

Fotod: tarekelkassouf.com

LOE LISAKS: