1. Maja Vetla külas, 154.00 m, 600€ /kuus

Kui oled ammu unistanud elust linna lähedal maal, aga ei ole julgenud uisapäisa metsade ja laante keskele kinnisvara soetada, siis on esmalt targem maaelu katsetada rendimajas. Leidsime Harjumaalt looduskaunist kohast ühe toreda elamise, mis paistab silma mõnusa terrassiga kus grillida ja kust vaid mõne sammu kaugusel on oja, kuhu soojemate ilmadega sisse sulpsata. Kiviviske kaugusel asub ka lummav kakerdaja raba koos mitmete järvede ja matkaradadega. Seene- ja marjametsad on rattasõidu kaugusel. 10 minuti kaugusel asuvad Valgehobusemäe valgustatud suusarajad ja mäesuusakeskus. Pood, lasteaed ja kool asuvad majast 5 minuti autosõdu kaugusel, bussipeatus paarisaja meetri kaugusel.

Maja interjöör on hiljuti kenasti renoveeritud ning ruumi jagub elamises ka suuremale perele.

2. Uus eramu Mähel, 223.10 m, 3700€/kuus

Tallinna linnast leiab ka hulga luksuslikke üürimajasid. Üheks selliseks on 2017. aastal tuntud ajaloolase ja pangandustegelase Jaan Sitka endisele talumaale ehitatud eramu. Eriprojekti järgi ehitatud maja asub mererannast vaid 600 meetri kaugusel ning Tallinna kesklinnast vaid 15 min autosõidu kaugusel. 1. korrusel asuvad kaminaga elutuba ja avatud köök, trepihall koos sisseehitatud garderoobikapidega, wc ja teiste ruumidega ühendatud, aga ka eraldi sissepääsu omav korter koos köögi, pesuruumi ja garderoobiga. Teiselt korruselt leiab kolm magamistuba, mahuka garderoobi ja vannitoa, sauna ning majapidamisruumi. Suurema kaminaga magamistoa juurde kuulub veel avatud kabinet, garderoob ja wc-vannituba.

3. Avarate terassidega maja Meriväljal, 160,9 m2, 1600€/kuus

Piritalt leiab teisegi uue ja avara erama, kuhu kuulub viis tuba ja kaks avarat terrassi, kus suvel päikest võtta ja külalisi võõrustada. Privaatne aed on piiratud elupuuhekiga ning lubab ka linnas nautida rahu ja privaatsust.

4. Pisike ja hubane maamaja Pusku külas, 60 m2, 450€/kuus

Kui otsida soodsama hinnaklassi eramuid, siis Haapsalu lähistel saab nii lühemaks peatumiseks kui ka pikemaks elamiseks üürida pisikest ja hubast maamaja. Looduskaunis aiaga ümbritsetud majas on kaks tuba, köök ja saun. Haapsalu kesklinn ja kauplused jäävad ca. 7 km kaugusele.

LOE LISAKS: