1. Suvekodu Neeme külas männimetsade vahel. Hind 179 000 €
Tallinnast u 40 km kaugusel Kaberneeme lähedal Neeme külas männimetsade vahel on pakkuda muinasjutuline palkmaja! Mõnusa suvekodu juurde kuulub kaunis aed, puuküttega saun ja tiik. Meri ja liivarand pole kaugel! Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

2. Unistuse värvi suvekodu vaikses ja kaunis mereäärses Randvere külas Viimsi vallas. Hind 136 000 €
Tegemist on linna- ja merelähedase armsa suvilapiirkonnaga. Kaunis ja privaatne kivine mererand on majast 150 m kaugusel. Laiema liivaosaga rand koos külaplatsiga on 250 m kaugusel. Aed on aiaga piiratud ja aastate jooksul kaunilt kujundatud ning hooldatud: rajatud piirdehekid, rohkelt hästi kandvaid viljapuid ja marjapõõsaid. Vaata lähemalt SIIT.

3. Suvila väljakujunenud piirkonnas Viimsis. Hind 105 000 €.
Krundil kõrghaljastus, paikneb rahulikus-turvalises eramute piirkonnas, meri lähedal. Vaata lähemalt SIIT.

4. Suvila 70 m kaugusel merest Juminda poolsaarel Kolga lahe ääres! Hind 129 000 €.

Kinnistul on maja koos 7 kõrvalhoonega: puukerisega saun, külalistemaja, garaaž, maakelder, abihoone, ait ja kasvuhoone. Toasooja annab korralik soojamüüriga puupliit. Maja ümber on kaunis hoolitsetud aed viljapuude ja marjapõõsastega! Maja taga asuvale rohumaale on võimalik ehitada vana sauna varemete piirkonda uus ehitis, kuhu on ka toodud puurkaevust veeväljund. Kinnistule kuuluvas põlismetsas ootavad korjamist mustikad, maasikad, vaarikad ja seened. Vaata lähemalt SIIT.

5. Privaatne suvekodu Keila-Joal. Hind 122 200 €.

Keila-Joa on kauni loodusega paik kus käia suvitamas või elada aastaringselt. Lähedal asub maaliline jõgi, jalutuskäigu kaugusel on kaunis Keila-Joa mõis, Keila juga ja Keila-Joa õpperada. Aias kasvavad viljakandvad puud ja marjapõõsad. Vaata lähemalt SIIT.

6. Rikkaliku aiaga väike suvekodu Suurupis. Hind 89 000 €.
Suvila koos kasvuhoone, kuuri, panipaiga ja uue saunamajaga. Kinnistu asub eemal liiklusega teedest ning mere läheduses (Suurupi rand 1,6 km, Vääna-Jõesuu rand 6,7 km). Ümbruses on ka terviserajad, matkarajad, männimetsad.

7. Renoveeritud suvila saunaga Kernu vallas Kibuna külas. Hind 80 000 €.
Rahulik ja turvaline piirkond puhkamiseks. Ilus haljastus, viljapuud ja marjapõõsad. 10 minuti sõidukaugusel asuvad: Laitse Loss, Laitse Graniitvilla ja Laitse Rallipark.
Vaata lähemalt SIIT.

8. Maatükk koos imearmsa suvilaga Suurupis. Hind 93 600 €.
Kinnistu asub 20 km Tallinnast, 800 m mererannast, millest liivariba 300 m. Krunt on privaatne, asub kallakul, maja asub krundi kõrgemal osal. Väike ja kompaktne suvilat sisaldab endas kõike, mida eluks vaja on ja võimalik soovi korral kasutada aastaringseks elamiseks. Mõnusa ja sooja olemise tagab puuküttega pliit ja soojamüüriga kööginurk. Vaata huvi korral lähemalt siit.

9. Laitse külje all heas korras saunaga suvila. Hind 55 000 €.
innistu on hästi hooldatud, väga heas korras, tuulevaikne ja peaaegu sääsevaba – noored viljapuud, hooldatud muru, laste kiik ja kaanega liivakast, kasvuhoone, multšitud ja seotud vaarikad, marjapõõsad, õhtupäikse poolne katusealune ja palju muud. Suvilal on kaks kaevu, puurkaev peamiseks veekasutuseks ja salvkaev kastmiseks. Vaata lähemalt siit.

10. Väga hea asukohaga maja Harku vallas, Türisalu külas. Hind 57 000 €.
Suvekodu sobib perele, kelle jaoks on oluline privaatsus ning samas hindab ka looduslähedust, mida pakub maja kõrval asuv mets. Maja on ehitatud looduslikest materjalidest. Aknad puitraamidel. Ruumid on avarad, valgusküllased ja sisustatud maakodu õhkkonda sobivas stiilis.
Vaata lähemalt siit.

LOE VEEL: