3-toalise korteri juurde kuulub võrratu katusaed-terrass ja sellega ühendatud rõdu. Tubade põrandad on õlitatud ja pleegitatud tammeplangust. Terrassi piiravad kolmest küljest seinad, avatud lõunasse. Korteri mööbel on tagasihoidlikes toonides, kuid terrassi värvilahendus on saanud inspiratsiooni värviküllasest Marokost. Nii terrass kui ka rõdu on kaetud puitrestidega.

Suvel on terrass aia eest ja seal saab kasvatada nii maitse- kui ka ilutaimi. Vaated on tõepoolest hingematvad — ühel pool paistmas Tallinna siluett ja Soome laht, teisel pool vana ja kaunis Viimsi mõisapark. Kahel pool on maja haljasalad ja tänav on eraldatud Süda pargiga.

Korter algab 17,2 m2 suuruse klaasgaleriiga, kus on mõõtmatult palju valgust, õhku ja omapära.

Suvel on saunast tulles väga mõnus terrassil istuda ja vaateid nautida ning talvelgi on mõnus saunast otse lumme hüpata. Galeriist viib uks terrassile. Terrassile avaneva elutoa ühes otsas on kaminaga puhkenurk, teises köögi- ja söögitsoon. Avatud köögis on juurespoonist köögimööbel ja ratastel, vajadusel liigutatav sahtlitega köögisaar.

Ruumikujunduse teine dominant on lihtsa horisontaalse vormiga paekivist kahepoolne kamin, mille metallkorpuse mõlemas otsas on vastamisi klaasuksed. Üks klaasuks avaneb elutuppa, teine aga sauna eesruumiks olevasse vannituppa. Vannis mõnuledes võib lasta pilgul puhata leegitseval tulel. Kamin on massiivne, kuid mõjub kergelt, horisontaalsed vormid sobivad hästi kokku muu sisustuse madalate mõõtudega. Ungru paas on viimistletud nn antiiktöötluses, mis mõjub loomulikult ja toob kivi struktuuri kenasti esile. Kuna kamin asub korteri keskel, siis on see kodu soojaks südameks.

Rõdu on kaetud katusega, nii ei pääse keskpäevane lõõskav suvepäike tuppa ega küta tube liiga kuumaks. Samas kogub katus endasse suvesooja ning jahedatel ja vihmastel päevadel on korter ikka õdusalt soe.

Magamistuba on sumedalt tume ja loob romantilise meeleolu. Toast avaneb uks rõdule. 

Korter on müügil kinnisvaraportaalis city24.ee ja objekti kohta saad rohkem lugeda SIIT. Vaata rohkem pilte galeriist.