1. Imeliste linnavaadetega korter Kalamajas, 197 m2, 998 000€

Tallinna vanalinna vahetus naabruses asuvas Reederi Residentsis leiab ainulaadse täielikult möbleeritud penthouse-korteri, mille kõikidest akendest avanevad lummavad vaated merele, sadamale, kesklinnale ja vanalinnale. Elamispinda on korteris 137,8m², millele lisandub klaaspiirdega privaatne terrass 59,4m². Päikselisele terrassile pääseb kolmest toast. Korteris on kasutatud vaid kõrgtasemel siseviimistlust. Korteri juurde kuulub ka saun 6-8 inimesele. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.


2. Avar korter Tallinna Raekoja platsis, 197.20m2, 850 000€

Läbi kahe korruse kulgev korter paistab silma avata planeeringu ja huvitavate lahendustega. Avatud köögiga elutoast avaneb haruldane vaade Raekoja platsile. Põnevaks detailiks on laiad aknalauad, kuhu võib soovi korral sisse seada mõnusa lugemispesa. Tipptasemel köögitehnika annab võimaluse kokata ka kõige nõudlikumal kokal ja loomulikult leiab korterist ka kamina, mis tagab kodusoojuse. Keerdtrepp viib teisele korrusele, mille fuajeest avaneb veelkord vaade Raekoja platsile. Suurem magamistuba on omapäraselt ühendatud vannitoaga millel klaasist lagi ja pääs katuseterrassile. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

3. Katuseterrassi ja kahe rõduga korter Rotermanni kvartalis, 13.80m2, 775 000€

Korter ühes kvartali uuematest majadest paistab silma enneolematu mugavusega — nimelt sõidab lift otse korterisse ning elamise juurde kuulub ka kaks rõdu ja privaatne katuseterrass, mida kellegagi jagama ei pea. Korter ise on sisustatud maitseka ja vaoshoitud põhjamaise joonega. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.


4. Lõunapoolse katuseterrassiga korter Kadriorus, 129.80m2, 530 000€

Läbi kahe korruse kulgev korter on kujundatud stiilselt minimalistlikus võtmes, kus loovad kontrast mustvalge koloriit ja naturaalsed puitmaterjalid. Kujundus pärineb sisearhitekt Jaak Jõeveelt. Hoovipoolne korter on avar ja päikseline, suvel saab nautida rohelust, talvel merevaateid. Alumisel korrusel asuvad kolm magamistuba, trepihall ja vannituba, ülemisel avatud köök, elutuba ja vannituba. Katuseterrassil on ruutmeereid 65,4 m2. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

5. Eksklusiivne katuseaiaga kodu Kalamajas, 109.80m2, 315 000€

Eesti Arhitektuurikeskuse poolt Tallinna arhitektuuripärliks nimetatud Margit Mutso projekteeritud ajaloohõnguliste paekivimüüridega majas asub võluv kahel tasapinnal paiknev korter. Esimesel korrusel asub esik, panipaikadega garderoob, avatud planeeringuga köök-elu-söögituba, avara rõduga magamistuba (maast laeni seinakapp), vannituba (vann) ja katuseaed, kuhu pääseb köögist ja elutoast. Teisel korrusel asub kaunis prantsuse rõdu ja katuseakendega magamistoad. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.



6. Kinnise sisehooviga elamine Tallinna vanalinnas, 133.00m2, 480 000€

5-toaline renoveeritud korter vanalinnas paistab silma privaatse sisehoovi ja oma rõduga. Katuseterrass on teiste korteritega ühises kasutuses. Kodu asub ajalooliselt põnevas majas — elamu klassitsistlik fassaad on pärit 15. sajandist. Korteris on säilitatud originaalsed paekivimüürid ja maalingutega talad. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: