Seda perioodi meie arhitektuuripärandis hinnatakse üha rohkem, eriti välismaiste, n-ö puhta pilguga arhitektide poolt. Stiilselt renoveerides on nendes peidus väga suur potentsiaal ja et tuua oma korterite valikusse ka pisut taskukohasemaid alternatiive, võttis Larsen Kinnisvara ette korteri renoveerimise Karjamaa asumis asuvas renoveeritud fassaadiga paneelmajas.

Renoveerimistööde kõige olulisemaks osaks oli päästa algupärane laudpõrand linoleumi ja mitme värvikihi alt. Linoleum oli tol perioodil moematerjal, mida kasutati pea kõikjal. Selle alla jäi aga korralik laudpõrand, mis pärast lihvimist ja õlitamist andis kogu korterile täiesti uue hingamise. Samuti olid heas korras säilinud stiilsed malmradiaatorid, mis pärast renoveerimist on korraga nii esteetilised kui ka praktilised.

Maja ehitusajal oli kombeks teha paljude väikeste tubadega kortereid. Nüüd hinnatakse rohkem avarust, mis saigi korteri planeerimisel peamiseks märksõnaks. Köögi ja elutoa vahelise seina eemaldamine muutis korteri kohe märgatavalt valgusküllasemaks ning selle arvel sai suurendada ka vannituba. Samas oli vaja silmas pidada ka praktilisi aspekte ja seetõttu ehitati esikualale maast laeni garderoobikapp, mis mahutab kogu pere suve- ja talverõivad.

Kuna korter asub Stroomi ranna vahetus läheduses vaikses sisekvartalis paiknevas kivimajas, siis sobib korter inimestele, kes peavad lugu rahulikust ja rohelisest elukeskkonnast, olles siiski lühikese jalutuskäigu kaugusel melukast Kalamajast. Korter on logistiliselt väga heas kohas — ratta või autoga on jõuab pea igasse Tallinna punkti 20 minutiga.

Tegu on mitmes mõttes huvitava koduga. Renoveeritud fassaadiga paneelmaju on küll palju, kuid harva on tähelepanu pööratud ka tõeliselt kvaliteetsele sisekujundusele. Teiseks asub see ühe populaarsemaks muutuvas rajoonis. Korteri vahetus läheduses asub ka ajalooline Arsenali vabrik, mis peagi renoveeritakse meelelahutuskeskuseks ning muutub Põhja-Tallinna uueks tõmbekeskuseks. Seetõttu sobib korter kindlasti teadlikule ja perspektiivitundega ostjale.