Hea idee idanemiseks ei olnud rohkem vajagi — paar omapärase väljanägemisega kirstu, millele lihtsalt pidi mingisuguse kasutuse leidma, õigel hetkel silma jäänud ahi juhuslikust netiportaalist ja suur sõpradering, kes puukuuri talgute raames korrastada aitasid. Selles peres on paljud asjad alguse saanud just tänu headele sõpradele, kes tihti külas käivad ja kunagi ka heade soovitustega kitsid ei ole. Niimoodi talguid pidades ja hiljem grillides antigi naljaga pooleks lubadus, et ühel ilusal suvel võiks koristamise asemel juba midagi tõsisemat ette võtta ja puukuuri diskokuuriks ümber ehitada.

Taskukohasest saab stiilipuhas
Ainuke tõsine kulutus, mis vana puukuuri ümbertegemisse tuli teha, oli kruusapinnasele korraliku põranda panemine. Kuid ka selle tarbeks kasutati ära elumaja terrassiehitusest jäänud laudu ja muud olemasolevat ehitusmaterjali. Ostuportaalist soetatud ahi ja suur grillpann olid mõistagi samuti vajalikud investeeringud, aga suveköögi omapära tekkis märksa soodsamate ja ka praktilisemate lahenduste teel. Söögilaua valmistas vanaisa ja vanadele toolidele puhuti uus elu sisse ise.

Praktilise, aga efektse siseseina ideed ei pidanud samuti kaugelt otsima — puukuuri hõngu säilitab järgmist talve ootama jääv puuriit, mille suvehooaja hakul siis jälle uuesti laduda saab. Aastaid kasutult seisnud kirstud on uuesti tolmust puhtad ja mahutavad muu vajamineva kraami kenasti ja stiilselt. Välisseinast ei puudu ka peremehe soovitud baarilett, kus ausa tööga karastuse ära teeninud sõpradele välja teha.

Lemmikpaik meelitab nii sõpru kui ka linnas elavaid lapsi
Päris diskokuuri küll ei tehtud, aga suveköögi lahendusega ollakse siiski väga rahul ja tundub, et teistele meeldib ka. Kui burgeri-pühapäev välja kuulutatakse, siis üldiselt on ikka sõbrad kohal ja see on saanud ka parimaks meetmeks, kuidas kodust läinud lapsi külla meelitada.

See laheda diskokuuriga kena kodu on müügis, vaata rohkem pilte ja infot SIIT.