Toom- Kuninga 30 on suurepärane võimalus neile, kes on väsinud ummikutes istumisest, et jõuda vaiksesse koju äärelinnas.

Paarismaja asub kesklinnas, vanalinnast lühikese jalutuskäigu kaugusel. Kõik eluks vajalik on mugavalt lähedal:

  • Kristiine keskus on 800 m kaugusel
  • kino Kosmos on 600 m jalutuskäigu kaugusel
  • Eesti Rahvusraamatukogu on 750 m kaugusel
  • lisaks on mõnesaja meetri raadiuses hulk hubaseid kohvikuid ja restorane


Rohkelt ruumi, tänapäevased võimalused ja oma hoov!

Paarismaja koosneb kahest korrusest ja soklikorrusest. Ülemises majaosas on neli magamistuba. Alumises aga viis — selle majaosa esimesel korrusel asub avar ja valgusküllane, suurte akendega elutuba avatud köögiga.

Lisaks on samal korrusel kaks magamistuba, eraldi vannituba ja tualettruum külalistele, avar trepihall ja kabinetinurk. Majaosa soklikorrusel on veel kaks tuba, suur vannituba ja majapidamisruum.

Paarismaja mõlemas majaosas on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, maja köetakse gaasikatlaga ja radiaatoreid asendab põrandaküte. Hoone seinad on laotud Aeroci kergplokist, millele on paigaldatud lisasoojustus. Välisvoodrilaudis on viimistletud tõrvaõliga, mis annab majale mõnusalt koduse välimuse!

Maja on vaikne — selle tagavad kolmekordse klaaspaketiga aknad. Majaosadel on perenaiste rõõmuks kesktolmuimeja. Mõlema majaosa juurde kuulub ka hekiga eraldatud oma hooviosa, kus saab pere ja sõpradega mõnusasti aega veeta.

Arhitekt: eesmärk oli rohkelt valgust ja nutikad lahendused

Paarismaja on valminud arhitektuuribüroo RAF jooniste järgi, arhitekt Peeter Liivandi ütles, et tellijal oli algne soov saada väike ja hubane hoovimaja, ning tulemus vastab igati ootustele.

Arhitekti sõnul on paarismajas mitmeid põnevaid pisidetaile — alates korterite paigutusest kuni vahva varjualusega ja põnevate akendega fassaadilahenduseni.

Maja torkab silma omapäraste akendega, mis on eri suuruses ja kõrgustes- harjumuspärast akenderida sellel majal pole.

„Kuna tegemist on hoovimajaga, siis valguse ja avatuse toomine siseruumi oli üks eesmärkidest. Suuremad aknad suunatud maja tagusele küljele, kus naaberhooned asuvad võrdlemisi kaugel ning on rohkem privaatsust,” lisab Liivandi.

Korterite sisekujunduses on kasutatud sooje, rahulikke toone. Eluruumide põrandaid katab naturaalne tammeparkett, teisi ruume, kas hallides või valgetes toonides keraamilised plaadid. Paigaldatud on stiilne ja kvaliteetne sanitaartehnika.


Ehtajal on pikaajalised kogemused ja hea maine

Toom- Kuninga 30 ehitajaks on Perton Ehitus OÜ, mis on asutatud aastal 2006. Enne Toom-Kuninga 30 hoovimaja ehitamist on ettevõtte rekonstrueerinud ja ehitanud üle kolmekümne korterelamu, peamiselt Talllinnas. Muinsuskaitseamet on ettevõttele väljastanud tegevusloa arhitektuurimälestistega töötamiseks. Ettevõtte erialast professionaalsust tunnustati 2012. aastal, kui Perton Ehitus OÜ sai Wismari 47 korterelamu renoveerimise eest Tallinna Kultuuriväärtuste Ameti tänukirja.

Toom — Kuninga 30 pakub kesklinna mugavusi ja maaelu privaatsust!

Vaata lisa SIIT ja SIIT

Jaga
Kommentaarid