1. ÖÖD minimaja Jägala jõe ääres, 150€/öö

Kui mõte suvila ostmisest ei ahvatle, aga tekib soov unikaalset arhitektuuri looduse keskel kogeda, siis maailma kuulsamates arhitektuuriajakirjades tähelepanu äratanud eestlaste loodud klaasmaja nimega ÖÖD on külalisetele uksed avanud majutusportaalis Airbnb.

Ruumi on majas 18 ruutmeetrit. Tundub vähe, aga tänu klaasseintele välise loodusega “ühendatud” ruumis on avarust parasjagu ja muidugi on mõeldud ka nutikatele ja ruumisäästlikele lahendustele.

Majas on avatud planeeringuga kööginurk-elutuba-magamistuba, dušš ja tualett. Peegelklaassein on maja igas ruumis. Päeval sisse ei näe ja võib üsna turvaliselt toimetada, kuid õhtul tulede põledes on võimalik hea tahtmise korral ka õuest sisse kiigata.

Huvi korral vaata lähemalt Airbnb lehelt.

2. Puude vahel kõrguv hütt Saaremaal, al 60€/öö

Mändide vahele ehitatud moodne tareke Pulli külas Saaremaal võlub looduskauni asukohaga ja pakub mõnusat äraolemist, kui linnaelust on saanud villand.

Maja alusele terrassile on sisse seatud hubane “elutuba”, kus grillida ja linnulaulu kuulata.

Interjöörist leiab kõikide mugavustega magamistoa ja pisikese istumisnurga.

Huvi korral vaata lähemalt Airbnb lehelt.

3. Pisike suvekodu Võrumaal, al 64€/öö

Tõeliselt idüllisse paika rajatud suvekodu juurde kuulub kõik, mis ideaalseks puhkuseks vajalik — rõdu, terrass, saun ja oma järveke, kuhu kuumal suvepäeval sisse hüpata. 48 ruutmeetrise elamise esimesel korrusel on avatud köök-elutuba, teisel korrusel kaks magamistuba.




Huvi korral vaata lähemalt Airbnb lehelt.

4. Palkmaja Palupere külas Jõgevamaal, 300€/kuu

Privaatne suvemaja Otiaru järve kaldal võlub avara terrassi ja kaunite vaadetega. Maja esimesel korrusel asuvad elutuba, saun ja terrass. Teisel korrusel on rõdu ja kaks magamistuba, mis mahutavad ära kuni 10 inimest. Aias on olemas kõik grillimiseks tarvilik.




Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

5. Suvemaja Haapsalus, 50€/öö

Kui põlismetsade ja vaikuse asemel on soov nautida hoopis suvist kuurordielu, siis Haapsalu on selleks imeline paik. Leidsime Koidula tänavalt ühe armsa üürikodu, kus on kolm tuba ning mille juurde kuulub ka väike sisehoov.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.