2009. aastast tegutsev kodumaine mööblitootja Wesse ja 140 aastat tagasi Saksamaal asutatud Euroopa vanim köögiseadmete bränd NEFF said hiljuti headeks koostööpartneriteks. Stiilsed kodumaised köögid on nüüd täiustatud peadpööritavalt uuendusliku kvaliteetse tehnikaga. Mõlemat ühendava showroom´i avamise mõte tekkis Wesse tegevjuhi Margus Valge sõnul soovist teha midagi teistsugust: „Tahtsime luua hubase koha, kus saab tutvuda nii köögimööbli kui ka modernsete köögitehnika lahendustega ning kohtuda meie disaineritega, kes aitavad klientidel kujundada omale soovitud köögi või ka muud eritellimusmööbli valdkonnast.” Showroom´i modernne köök on sisustatud just NEFF-i unikaalsete toodetega ja kliendile pakutakse hea meelega täisteenust alates idee algest kuni köögimööbli paigaldamiseni koos tehnikaga.

„Mööblitootjana paistame silma selle poolest, et kasutame oma partneritena Lõuna-Eesti väiketootjaid ja võimalikult suur osa mööblist valmib käsitööna, naturaalsetest materjalidest ning võimalikult keskkonnasäästlikult. Teiseks tugevaks küljeks on meie disainerid, kelle puhul pole tegemist mitte pelgalt konsultantidega, vaid Tartu kõrgema kunstikooli mööblidisaini eriala lõpetanud oma ala professionaalidega,” nimetab Margus Valge Wesse olulisemaid plusse.

Unikaalne ja uuenduslik köögitehnika

„Neffi tooted sobivad mugavust ja kvaliteeti hindavale kliendile, ent iseäranis peavad neist lugu kirglikud kokad — inimesed, kellele meeldib kogu toidu valmistamise protsess, mis peab köögis olema mõistagi nauditav, mitte pelgalt töö tegemine,” selgitab NEFF-i köögitehnika esindaja Aleksei Petrov. NEFFi toodete ekspert Eestis, Olga Zatsarnaja, lisab, et uuendusliku köögitehnika unikaalsed lahendused sobivad suurepäraselt kaasama toiduvalmistamisesse ka rohkemaid inimesi — sõpru ja pereliikmeid. „NEFF käib ühte sammu ühiskonna arenguga — praegu on ju väga trendikas koos kokata,” ütleb ta.

NEFF-i köögitehnika teeb eriliseks mugavus ja võimalus keskenduda just toidu valmistamisele ning improviseerimisele — ei pea mõtlema, kuidas midagi seadistada, sest tark ja moodne tehnika teeb seda kodukoka eest. Olga sõnul on tulnud väga paljud lahendused just profiköögist.

„Alustame klientide lemmikust: ahjuukse avamisel peitub see sujuvalt kapi sisse ja ei jää ette, lisaks ei tule ahjuukse avamisel ka tavapärast kuuma õhu pahvakut. Ühtlasi on NEFF-i ahjud kombineeritud auruga, tänu millele valmivad väga tervislikud ja maitsvad toidud,” kirjeldab Olga ja lisab, et ka NEFF-i pliidiplaatidel on omad unikaalsed omadused: „Näiteks eemaldatav juhtnupp, mida võib hästi kasutada ka lapselukuna ning mis on samas väga täpne ja mugav — kui sa hooga midagi valmistad ja käed ei ole parasjagu puhtad, reageerib juhtnupp ikka, olles sensorjuhtimisest palju tundlikum. Lisaks on pliidiplaatidel paindlikud tsoonid, mis tuvastavad igale potile määratud seadistused — nii võib potti pliidiplaadil mujale tõsta ja seadistused kolivad automaatselt sellega kaasa!”

Toiduvalmistamist lihtsustavaid funktsioone on NEFF-il tegelikult veel väga palju. Aleksei ja Olga tõstavad esile ka nõudepesumasinad, mis on väga energiasäästlikud ning milles on nüüd võimalik muretult pesta ka plastmassnõusid. Veel osutavad nad pliidiplaadi sisse ehitatud õhupuhastile, mis tõmbab pliidil podisevatest pottidest auru endasse justkui võluväel — nii ei pea enam iga pliidi kohal laiuma suur ja tihti ebamugav õhupuhasti. Lisaks ei saa NEFF-i esindajatega vesteldes heas mõttes üle ega ümber NEFF-i Home Connecti funktsioonist. Aleksei selgitab seda lihtsalt: „Lülitad mobiiltelefoni rakenduse abil oma koduahju sisse juba toidupoest või paned kodust eemal olles näiteks nõudepesumasina tööle!”

Tõesti — kas köögis toimetamine saab olla veel lihtsam ja nauditavam? Tule ja vaata järele Tallinnas Tatari 64 maja 4. korrusel asuvast showroom´ist või külasta veebilehte www.wesse.ee.

Video: Johanna Põldemaa

Jaga
Kommentaarid