Tallinna lähistel asuv eramu on ehitatud 1990ndate alguses ja praegused omanikud ostsid maja kümmekond aastat tagasi. Üsna suure ja avatud pinnaga eramu polnud küll tänapäeva mõistes kõige ökonoomsem, kuid sellele vaatamata hea ehituskvaliteediga. Samuti võlus pererahvast avar krunt ja privaatne asukoht tupiktänava lõpus.

Keldrikorrusele sisustati tumedates toonides mugav puhke- ja tööruum. Esimese korruse avatud pindade kõrval mõjub lounge suletud ja õdusa paigana. Ka sisutuse valik on siin võrreldes ülejäänud tubadega erinev – modernse ja selge joonega.

Arhitektuurselt on ruumid kahtlemata omapärased, kandes selgelt ajastu pitserit. Siin leidub palju 1980ndate lõpus ja 90ndate alguses armastatud geomeetrilisi vorme: kaari, kolmnurki ja eri kõrgusel olevaid silluseid. Tollasesse aega jäi ka pruunides, kollastes ja lillades värvitoonides kujundus, mis uusi omanikke maja ostes vastu võttis.

Köögimööbel telliti otse Itaaliast firmalt Castagna, köögitehnika pärineb Smegilt.


Koos sisearhitekt Aet Pieliga võeti ette kerge remondikuur, mille käigus interjöör valge värvi abil puhtamaks ja selgemaks saadi.

Duširuumis jätkuvad mahedad loodustoonid. Plaadid pärinevad Interno salongist.


Edasi loe ajakirja Diivan märtsinumbrist. Osta värske number poest või telli www.ajakirjad.ee.