“Et kodu üldmuljet veelgi hubasemaks ja põnevamaks muuta, olen loonud just kaasaegsesse interjööri sobivates mustrites tekstiilid,” rääkis Nigul ning lisas, et uuest kollektsioonist leiab mitmeid unikaalsete geomeetriliste mustritega patju ja pleede.


Dotti sisustustekstiilid disainitakse Tartus ja kootakse Võrumaal. “Kuna kõik padjad ja pleedid sisaldavad meriino villa, on need väga soojad ning kergesti hooldatavad,” lausus Nigul ning lisas, et külmal ajal on diivanil ootaval soojal pleedil eelkõige praktiline väärtus. “Kellele siis ei meeldiks end diivanil kerra tõmmata ja sooja pleedi sees teed juua?”

Dotti uus kollektsioon on müügil alates detsembrist Tallinnas NuNordikus, Les Petite’s, Eesti Disaini Majas ja Tartus poodides DI5AIN ning Frida ja Lonni. Samuti saab tooteid alates detsembrist osta Dotti veebipoest aadressil www.dotti.ee.

Dotti on disainifirma, mille looja Reela Nigul on tekstiilikunstnikuna praktiseerinud nii Eestis kui ka Inglismaal. Sisustustekstiilini jõudis Nigul tänavu Tartu Kõrgema Kunstikooli tekstiiliosakonna lõputööga, mille raames valmis esimene pleedide kollektsioon Dots.