Uus, põnev, loominguline ja originaalne - seda kõike saab messil uudistada. Esindatud on kõik, mis kodu sisustamiseks vajalik: dekoratsioonid, mööbel, pehme mööbel, kingitused, köögitarbed, lauanõud, tekstiilid ja aed.

Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Pietro Sutera

Foto:Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / ASA stend

Klaas, portselan, keraamika ja majapidamisaksessuaarid — see on lahutamatu osa kaunist elamisest. Alati on Tendence messil koht väikestele sisustusesemetele ja väikest mõõtu mööblile. Ka nahktooted on sisustuses alati hinnas ning üle ega ümber ei saa õueruumi dekoratsioonidest.
Tendence pakub just kõike trendikamat nendes valdkondades. See on hea koht sisearhitektidele ja kauplustele, aga ka eraisikutele: inspiratsiooni jagub nii sisekujundusprojektideks, parima pakkumiseks poodides ja kodu sisustamiseks.

Fotod: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Pietro Sutera

Messil toimuvad mitmed põnevad esitlused ja disainerite korraldatud tuurid. Mess on ideaalne paik talve- ja jõulukollektsiooni tutvustamiseks, kuid mitmed brändid tutvustavad ka juba järgmise kevad- ja suvekollektsioone. Hea just neile, kes plaanivad hakata kodu rajama ja kujundama.

Kõigest põhjalikumalt juba pärast messi meie veergudel!

Vaata lähemalt ka Tendence messi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid