Lisaks odavusele pakub isetegemine ka naudingut. decoist.com on kokku pannud lahedaid ideid, vaata pilte SIIT ja kui sinulgi on kodus lahe redisainitud ese, siis saada meile sellest pilt või pildid märgusõnaga "taaskasutus" aadressil moodnekodu@delfi.ee

Võistluse Kodu Kauniks 2013 finalistipreemia pälvis isikupärase sisustuse ja leidlike ideede eest disaini ja üritusturunduse vallas tegutseva Kadri Vahe loominguliselt uuendatud korter Kadrioru külje all. Kuidas saada ühetoalisest korterist koos tuvipööninguga isikupärane ja ökošikk moodne avar elamine? Loe lugu SIIT ja tee järele!


Armastusega loodud kodu Haapsalus
Taaskasutust leiab ka armastusega loodud majas Haapsalus. Kodu on Aivari pere käes olnud seitse aastat. Erinevates etappides on seda renoveeritud ja mitu korda on selle aja jooksul projekti muudetud. Maja valmis paar aastat tagasi ja nüüd elab majas kaks peret. Miks on maja on teistest erinev ja erilisem? Ühelt poolt mängib rolli kindlasti pikk ja sündmusterohke ajalugu, teisalt aga hea seisukord... Loe edasi SIIT.