Larsen Kinnisvara järjekordseks projektiks on Kalamaja südames Vana-Kalamaja 16 majas asuv hoovikorter. Puhtas ja põhjamaises võtmes kujundatud korteris on domineerivaks jooneks musta ja valge värvi kombineerimine. Näiteks on sein, milles paikneb Baltestist eriprojektina tellitud köök, värvitud kriidivärviga mustaks, võimaldades seinale poenimekirja või retsepti üles märkida.

Värvikombinatsiooni läbimõeldus avaldub ka kõige pisemates detailides: nii on korteri valgetele siseustele käsitsi maalitud mustad elemendid, muutes üldilme art decolikult stiilseks. Vannitoa muudab põnevaks efektne 60ndate stiilis must-valge põrandaplaadimuster.

Põhjamaist tasakaalukust lisab korterile elevandiluukarva poolmatt seinavärv ning hele naturaalne tammeparkett. Retrohõngu lisavad värskenduskuuri läbinud malmradiaatorid.

Kuigi Kalamaja on praegu üks suuremaid tõmbekeskusi pealinnas, siis on sealne korterite valik üsna piiratud. Vana-Kalamaja 16 korter erineb olemuslikult sealsetest puumajadest oma kõrgete lagede ja kivikonstruktsiooni poolest. Hoonel on ka põnev ajalugu.

Suva vabrikupoega samas majas asuva korteri akendest avaneb vaade lõbusalt kollasele Niine tänava Loomemajale, kus asub ka Kohvik Sesoon. Samuti paistavad akendest vanalinna kirikutornid. Majast välja astudes vaatab vastu 1928. aastal ehitatud Kalma Saun.

Korter sobib eelkõige neile, kes armastavad Kalamaja, kuid soovivad vältida puumaja miinuseid, hindavad kvaliteeti ja läbimõeldud detaile ning peavad lugu ajaloohõngulisest elukeskkonnast. Vaid paariminutilise jalutuskäigu kaugusele jääb Telliskivi tänava melu ja vanalinn.

Korter on müügis ja huvi korral heida pilk SIIA.