1. Idülliline maamaja Saaremaal

Aastaid tagasi kauneima maakodu auhinna võitnud elamine on tõepoolest midagi erilist ja ehedat ning pakub avastamist igal sammul. Sisustusse on suhtutud äärmise leidlikkusega — põnevateks detailideks on näiteks lakke kinnitatud voodi ja maalingutega kaetud köögimööbel. Ja mis veelgi tähtsam — maja ise asub mõnusalt vaikses kohas Saaremaa metsade keskel ning mererand asub vaid kilomeetri kaugusel. Ja ümbritsevatest majapidamistest saab osta värsket lehmapiima või käsitöö-koduõlut — ühesõnaga ilu ja elamusi jagub! Huvi korral vaata lähemalt Airbnb lehelt.

2. Päkapikumaja Hiiumaal

Mõnusalt ehe rehielamu Hiiumaal on suurepäraseks kohaks, kus end tõelise eestlasena tunda. Kohta ümbritseb idülliline loodus ning peamajale lisaks saab kasutada ka külalistemaja. Nagu täiuslikule suvekodule kohane, ei puudu siit ka suitsusaun, kus vihelda ja leili visata ning värskendava vahepalana tiiki hüpata! Mõne kilomeetri raadiuses asuvad ka järved ja meri. Huvi korral vaata lähemalt Airbnb lehelt.

3. Hubane elamine Muhumaal

Merevaatega suvekodu Muhu saarel võlub nii seest kui ka väljast. Sisustuses kohtub rustikaalne talustiil kerge ja võluva skandinaaviapärase joonega. Maja mahutab mugavalt ära viis inimest. Huvi korral vaata lähemalt Airbnb lehelt.

4. Armas saunamaja Kesk-Eestis

Pisike saunamaja on suurepäraseks puhkekohaks peredele või paarikestele, kel tekib soov mõneks päevaks juhe seinast tõmmata ja maale pageda. Värskendavat suplust pakub maja ees asuv tiik. Huvi korral vaata lähemalt Airbnb lehelt.

5. Allika villa ja külalistemaja Partsaare külas

Kui soovid puhkust veeta luksuslikumas miljöös, siis Partsaare külast leiab imekauni Allikkaevu talu, kuhu kuulub nii villa kui ka eraldi külalistemaja. Rookatusega palkmaja võlub oma stiilselt romantilise interjööriga, kus on olemas kõik eluks vajalik. Sama võluv on ka talu ümbus, kus võib kümmelda tünnisaunas või lõõgastuda päikeseterrassidel Samuti võib jalutada läbi heinamaa, üle luha maalilise jõekääruni, avastada jalgrattal kõrvalisi külateid või nautida romantilist paadisõitu. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.