100-ruutmeetrises korteris on tunda möödunud sajandi hõngu igal sammul. Erinevate kümnendite nostalgiat miksiva eklektilise sisekujunduse on loonud Mari Koger koostöös korteri peremehega. Tulemus on mõnus ja hubane ning tehase interjöörile omased kõrged laed, tammelaudadest põrand ja Pärsia vaip loovad harjumatus koosluses lõbusalt mängulise pildi. Krooniks elutuppa on paigutatud skandinaavialiku retrojoonega disainmööblel kohalikult Oot-Oot stuudiolt.

Oma koht on korteris loomulikult ka antiigil ja kunstil. Seintel näeb läbilõiget tuntud Eesti kunstnike — Tiit Pääsukesese, Rein Kelpmanni, Epp Maria Kokamäe, Jaak Arro, Enn Põldroosi, Lemming Nageli, Anu Kalmu, Liis Kogeri ja mitmete teiste nimekate autorite — loomingust.

Magamistuba on vaatamisväärsus omaette ja tõestab, et külma ja uinutava sinise kõrval on selle ruumi sisustamiseks veel palju teisigi variante. Jaak Arro meisterdatud eksootiliste taimornamentidega voodipeats ja pastelne viimistlus viivad magaja rändama hoopis savannidesse ja avastamata saartele.

Vannitoast leiab kunagisele Lorupi toodangule viitava pitsornamendi, mis on mustrisse laotud Bisazza mosaiigist.

  • See kena korter on müügis. Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

Vaata rohkem pilte galeriist:

LOE LISAKS: