Väike stuudiokorter asub Kuressaare lahe ääres, ühes Go Spa residentsina tuntud kortermajas, olles ilmselt kogu kompleksi üks privaatsema ja uhkema vaatega kodusid. Asukoht pisut eenduvas majaosas esimesel korrusel jätab naaberkorterid seljataha ja lubab olla merele teistest lähemal. Avaralt puitterrassilt üle väikese muruplatsi astudes on peatselt vastas roostik ja meri. Isegi meretuuled ei takista siin mõnusat ajaveetmist: esiteks on tegemist rahuliku lahesopiga ning teiseks kaitseb terrassi tugevamate tuuleiilide eest täpselt õigele kõrgusele projekteeritud teise korruse rõdu.

Skandinaaviapärases stiilivõtmes kujundatud kodus loovad meeleolu loomulik valgus ning väljapeetud ja selge kujundus. Naturaalsed tekstiilid toovad interjööri soojust ja pehmust. Põrandal on Eesti puuvillane disainvaip New Weave firmalt Narma. Tekstiilkattega tugitoolid Ghost kuuluvad firma Gervasoni kollektsiooni.


Meri akna taga
Sisekujunduse aluseks sai asjaolu, et tegemist on n-ö teiseks ehk suvekoduks mõeldud korteriga. See võimaldas sisekujundajatel luua praktiliste asjadega vähem koormatud interjööri ning keskenduda kujunduses selgusele ja lihtsusele, mis haakuks loodusvaadete ja puhkusega mere ääres.

Umbes 50 ruutmeetri suuruse ja algselt kahetoalise korteri projektijärgset standardlahendust otsustati nii viimistluses kui ka planeeringus mõnevõrra muuta. Ruumiplaneeringus loobuti kahest eraldi toast ning osa magamistoa seinast võeti maha.

Sisearhitektid on keskendunud väikese kodu kujunduses valgusele, selgusele ja lihtsusele.


Elu- ja magamistuba moodustavad visuaalselt ühtse ruumi. Voodi jääb elutoast vaadates endiselt seina taha, aga kõrged aknapinnad jooksevad katkestuseta terve korteri ulatuses. Kaunist merevaadet on maksimaalselt ära kasutatud. Seda, mida vaadata, on siin küllaga. Terrassil või toas istudes võib suviti jälgida purjetamistunde ja jahtide saabumist sadamasse, rahulikumal kevad- ja sügisperioodil saab silma peal hoida kohalike kalurite käikudel ning talvel imetleda suusatajate ja loomade tehtud radu jäätunud lahel.

Lühendatult Diivani aprillinumbrist.