Külma ja tuulise ilmaga ei ole midagi lõõgastavamat, kui rüübata kuuma teed ja lugeda voodis raamatut. Kunstkarusnahast kerged pleedid aitavad mõnusa äraolemise veelgi mõnusamaks muuta. Lisaks annab karusnahk magamistoale pehme ja luksusliku nüansi!

Kampsunitelt padjapüüridele kolinud palmikmuster sobitub ideaalselt külma aja interjööri. Kui endal pole viitsimist või oskust kududa, saab palmikpadja lihtsa vaevaga meisterdada vanast kampsunist — vaja vaid niiti, nõela, kääre ja paar tundi pühendumist!

Mäletad kunagisi ülipopulaarseid kott-toole? Kui oled need silma alt ära peitnud, või sellest trendist mööda läinud, siis nüüd on aeg ümber mõelda! Kunstkarusnahkse kangaga ümbritsetud kott-tool on talvises elamises igati silmapaistev ja väärikas element.

Varbad külmetavad? Probleemi lahendab lambanahk põrandal! Karusnahavastastele on alternatiiviks kunstkarusnahk või paksust villast kootud vaibad.

Foto: Instagram

Kui kodus leidub mõni puidust või metallist ebamugav ja kõva tool, siis neile saab pehmema istumisaluse tekitada just karusnaha abil.

Foto: Instagram