Skyline Residence'i tornmajad on hea näide asukoha, peresõbraliku ja mugava linliku elustiili ühendusest.

Linnavaated pilvepiirilt

Tallinnas on vähe kortermaju, mis saavad uhkustada nii avarate ja kaunite vaadetega linnale ning merele, kui need avanevad Skyline Residence'i tornidest ning seda juba kolmandalt korruselt. 78 meetrit merepinnast kõrguvad majad kingivad elanikele pretsedenditult parimat linnapanoraami kõikidel meie kaunitel aastaaegadel nii päevavalges kui ka öiste linnatulede säras. Vaateid toetavad korterite maast laeni aknad ja suured suletavad rõdud, mis võimaldavad kõike seda nautida oma kodu soojuses.
Skyline Residence

Asukoht kingib aega

Skyline Residence'i asukoht võimaldab elanikel kiires elutempos aega säästa. Ideaalne kaugus südalinnast – auto või ühistranspordiga jõuab sinna viie minutiga – annab tuntava igapäevase aja kokkuhoiu. Sama lähedale jäävad lennu- ja bussijaam, suured kaubanduskeskused, nagu T1 ja Ülemiste keskus, samuti Kadrioru park ning palju teisi olulisi teenuseid ja lõõgastumispaiku. Väheoluline pole ka fakt, et Skyline Residence'i majad asuvad olulise transporditaristu läheduses, kust saab autoga hõlpsasti pealinna teistesse linnaosadesse või linnast väljuvatele maanteedele.

Skyline Residence

Hea kodu linnaperele

Skyline Residence'i arendajad on mõelnud ka peredele. Asjaolule, et tornmajadest jõuab kiiresti vajalike teenusteni, annab kindlasti palju juurde võimalus elada spetsiaalsetes perekorterites, mis on peamiselt rajatud teisele korrusele. Perede elumugavusele mõeldes on igal korteril eraldi murulapike, samal korrusel paiknevad ka kaks kinnist mänguväljakut. Perede jaoks on selline lahendus igati hubane ja turvaline.
Skyline Residence

Hingega ehitatud

Skyline Residence'i kodud on saanud peenetundelised siseviimistluslahendused. Interjöör võtab detailideni arvesse tornide erilist asukohta ja positsiooni, ühendades kvaliteedi, linnalikkuse ja loomulikkuse. Viimistlustoodete valikul on ainus kriteerium olnud tippkvaliteet. Nii on elanike vajadusi arvestatud peensusteni. Arenduse hoonete konstruktsioon on lahendatud tänapäevaste materjalidega. Näiteks välisseinad on põhiosas kujundatud termoroovidest soojustatud kergkonstruktsioonis seintena, väljast kaetud tsementkiudplaadile kantud krohviga, seestpoolt kipsplaatidega. Rõdude küljed ja esiserv on aga turvaliselt klaasitud.
Skyline Residence

Hoones on linna kaugküte, korterites vesipõrandaküte. Igale korterile nähakse ette oma ventilatsiooniseade.

Praeguseks on kolm Tallinna parima vaatega torni valmis ja 90% korteritest juba müüdud. Skyline Residence'i arendajal U.S. Invest AS-il on hea meel usalduse üle, mida uute kodude ostjad on arenduse vastu üles näidanud. Keda veel huvitab uus kodu pilvepiiril, see saab võimalustega tutvuda siin: www.skyline.ee.

Jaga
Kommentaarid