Sisustusmess Interjöör on traditsiooniline sisustussündmus Eesti Näituste messikeskuses, mille eesmärk on pakkuda võimalikult palju informatsiooni uute ja olemasolevate suundade kohta mööbli-, sisekujunduse- ja disainimaailmas, inspiratsiooni kodu, suvila ja kontori sisustamiseks, kaunistamiseks või renoveerimiseks ning kõike huvitavat interjööri valdkonnast. Sisustusmessil Interjöör on pikk ajalugu: mess toimub tänavu juba 21. korda. Samal ajal toimub ka aiandusmess, mille järjekorranumber on suisa 26.

Vahvaid ideid ja nõu saab teemaportaal iNkodu.ee ja Eesti Näituste AS-i korraldatud seminaridelt. Paralleelselt seminaridega on avatud sisekujunduse, aiakujunduse ja feng shui nõuandla.

Moodnekodu.ee on kujundanud messialale inspireerivalt kevadise toa koostöös Eesti disainerite, tootjate ja edasimüüjatega. Kõikide moodnekodu.ee toa külastajate vahel läheb loosi Narma vaip (140x200cm) kollektsioonist OPEN. Võitja saab vaiba valida newWeave vaipade seast, kuhu kuulub 25 erinevat disaini.

Foto: Narma.ee

Moodnekodu.ee loodud elutuba kaunistab ka Skandivaavia disainiklassikast inspireeritud Cosmo diivan Oot-Oot stuudiolt. Eestis valminud diivanid tõestavad, et põhjamaine stiil ei pea olema sugugi igav ega hall, vaid võib värskusest pakatama panna iga interjööri.


Kevadvärvides diivani löövad särama uue Eesti sisustusbrändi Fox&Terrier imelised diivanipadjad, mis on eranditult käsitsi maalitud ja mille disaini taga seisab Liis Kalda.

Igasse elutuppa võiks mahtuda üks julge joonega omanäoline sisustusaksessuaar, millel on ka praktiline otstarve. Meie lemmik on 4ROOM-i kraanast inspireeritud põrandavalgusti, mis ei jää ühelegi pilgule märkamatuks ja mille on disaininud Tarmo Luisk.

Foto: 4ROOM

Lisaks mugavale diivanile ja valgustusele kuulub ühe õige elutoa juurde ka diivanilaud ja telekaalus. Mõnusalt trendika disainiga mööbliesemed leidsime Furgner mööblipoest.

Fotod 2x: Furgner.com


Kohtumiseni messil!

LOE LISAKS: