1. Jäär, Sõnn, Kaksikud

JÄÄR

Jäärad on üldjuhul loovad ja hea kujutlusvõimega inimesed, kes ei pea paljuks uute asjadega katsetada ja mõnikord ka piire ületada. Seda ka oma kodu kujundades. Sõnn ei karda oma kodus hea maitse piire ületada ega pelga kombineerida erinevaid mustreid, värve ja tekstuure.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Et sinu kodus tõenäoliselt julgest käest ja loovusest puudu ei jää, mõtle uuel aastal pigem funktsionaalsete lahenduste peale. Uue aasta märksõnaks olgu praktilisus — nii saavutad ka kodus täiusliku harmoonia kunstilise ja praktilise vahel. Kindlasti suudad oma piiritut fantaasiat rakendada näiteks mõne nutika panipaiga loomisel — olgu selleks siis toimiv garderoob või mõni asjalik raamaturiiul.

SÕNN

Sõnne iseloomustab enamasti hea maitse ning nad kipuvad ka võrreldes teiste tähemärkidega enda ümber materiaalseid asju hindama. Et neil on alati midagi teoksil, armastavad nad oma kodu ka pidevalt uute esemetega dekoreerida ega mõista inimesi, kes suudavad oma elamise alati steriilselt minimalistlikuna hoida.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Kui armastad oma elamisse koguda armsaid pildiraame, pilkupüüdvaid küünlajalgu või dekoratiivseid nipsasjakesi, siis selle asemel, et ümbritsevase kaosesse uppuda, leia nendele asjadele oma väärikas koht. Investeeri alanud aastal mõnda toredasse vitriinkappi või restaureeri mõni vana lootustandev mööbliese — nii annab sinu kollektsioon elutoale väärika keskpunkti.

KAKSIKUD

Kaksikute tähemärki esindavad tihti rõõmsad ja avatud inimesed. Nii ka kodus — sisustuse osas on nad paindlikud ja leplikud. Sellest enam hindavad nad pigem sõpradega veedetud kvaliteetaega, mis peegeldab ka nende kodus, kus nad meelsasti lähedasi võõrustavad.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Et kaksikute jaoks on fookuses sotsiaalne ruum, pane rohkem rõhku mugavale köögile ja elutoale. Ikka selleks, et õhtusöögid sõprade seltsis oleksid veelgi mõnusamad. Hea mõte on lisada söögituppa mõni hubane aktsentvalgusti, mis aitab meeleolu luua.


VÄHK

Vähi tähemärgi esindajad on enamasti väga kodukesksed inimesed, kes hindavad oma elamise juures üle kõige mugavust. Mis puutub sisekujundusse, on nad reeglina väga iseteadlikud ning nende elamisest hetkelisi moeröögatusi ei leia. Pigem naudivad nad seda, kui iga asi on oma kohal ja asju on neil reeglina tõepoolest palju!

Sisustussoovitus aastaks 2018: Et kodu veelgi mugavamaks ja praktilisemaks muuta, korrasta ära oma panipaigad ja sorteeri ära sinna aastate jooksul kokku kogutud varandus. Kui peale üleliigsetest asjadest vabanemist valitseb elamises endiselt ruumipuudus, mõtle nutikale panipaigale.

LÕVI

Lõvid on julged ja seiklushimulised, mõnikord ka pisut edevad — sellised iseloomuomadused peegelduvad ka lõvide sisustuses. Pilkupüüdvad esemed, julged värvid ja mustrid, korralik kodutehnika ja pisut luksust ja glamuuri kulub iga lõvi elamisse ära.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Kui oled juba värvidega piisavalt eksperimenteerinud, ära karda proovida ka lihtsaid lahendusi. Mõni must-valge detail või hoopis hall taustavärv aitavad ruumis ka teised värvid kenasti esile tuua.

NEITSI

Neitsi tähemärgi esindajad on üldiselt suured idealistid, kes hindavad korda ja ülimat organiseeritust. See peegeldab ka nende kodus. Mis puutub sisekujundusse, jäävad nad selles osas üldiselt vaoshoituks ega paista silma millegi ekstravagantse ega erilisega. Nende jaoks peitub kogu võlu lihtsuses, puhuses ja praktilisuses.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Katsu sel aastal pisut oma perfektsionistlikel tõekspidamisi murda ja too interjööri pisut karakterit. Kui rikkalikud värvid ei ole sinu teema, siis leia aukoht mõnele lahedale disainesemele, mis omab ühtlasi ka praktilist väärtust.

KAALUD

Kaalude tähemärk otsib sisustuses harmooniat ja tasakaalu. Üdini minimalistlikud või vastupidi — erinevatest stiilidest, värvidest ja uskumatutest kooslustest pakatavad interjöörid ei ole lihtsalt sinu teema. Kodu on koht, kus silm ja vaim puhkab ja miski ei väljenda seda sinu jaoks paremini, kui kuldne kesktee.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Murra end välja oma mugavustsoonist ja üllata end mõne vimkaga esemega. Olgu selleks siis mõni põneva disainiga mööblitükk või tavatu mustriga diivanipadi. Lihtne viis oma kodu maitsekalt ja tasakaalukalt värskendada on ka mustrite abil — neid ei tasu sugugi peljata. Kaunis must-valge ornamentikaga aktsentsein näiteks toob koju uue hingamise, kuid ei mõju veel pealetükkivalt.

SKORPION

Skorpion oskab hinnata värvide mõjuvõimu ja lähtub teadlikest otsustest. Seda nii riietuses kui ka koduses interjööris. Skorpioneid, kes oleksid värvide suhtes täiesti ükskõiksed ja valiksid juhuslikke toone, peaaegu et ei leidugi. Mõni pelgab julgeid värve ja rüütab oma kodu tagasihoidlikusse halli. Teine jälle armastab värve ja ei karda neid ka enda ümber eksponeerida.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Loobu äärmuslikust mõtteviisist ja avasta enda jaoks neutraalne värvipalett. Võluvad ja rahustavad sinised ja helerohelised leiavad sinu kodus kindlasti soositud koha!

AMBUR

Ambureid iseloomustatakse tihti kui õpihimulisi ja seiklusjanulisi rändureid. Nad on avatud erinevatele stiilidele ja pole harv juhus, kui kohtad nende kodudes eksootilisi mustreid või reisidelt toodud kummalisi esemeid. Kuigi amburid hindavad head maitset, leiab nende kodust ka pisut eklektikat.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Et amburid lausa janunevad muutuste ja uute tuulte järele, leia ka enda koju midagi põnevat ja värskendavat. Tõsta mööblit ümber või vaheta mõnel vanal diivanil või tugitoolil kangas. Võid kindel olla, et sellest otsusest võid veel pikka aega rõõmu tunda!

KALJUKITS

Kaljukits hindab traditsioone ja ajatut klassikat, seda ka koduses interjööris. Stiilide järgi tormamine ei ole tema rida ning pidevatele muutustele eelistab ta stabiilsust ja kvaliteeti.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Kui hindad vanu ja väärika ajalooga esemeid, leia interjööris koht mõne korda tehtud mööblieseme jaoks. Ära karda ka uut ja vana omavahel kombineerida — tulemus võib olla põnev ja tõeliselt värskendav!

VEEVALAJA

Veevalajad on uuendusmeelsed ning neid iseloomustab oskus genereerida pidevalt uusi ja värskeid ideid. Ka sisustuses võtavad veevalajad uued trendid ja suundumused ilma suurema tõrkumiseta omaks ning oskavad peaaegu kõigest vaimustuda.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Proovi oma interjööris ära Pantone aasta värv — violetne! Lillakad toonid on küll mõeldud ainult julgetele, kuid veevalaja suudab väljakutse kindlasti laitmatult teostada!

KALAD

Kalade tähemärgi esindajad hindavad üle kõige rahu ja turvatunnet. Ka kodu on nende jaoks koht, kuhu argimurede eest peitu pugeda ja aeg maha võtta. Ka sisekujunduses hindavad nad vaoshoitust ja tasakaalu.

Sisustussoovitus aastaks 2018: Sinine on mõnusalt meditatiivne värv, mis sobib suurepäraselt kalade kui vee-elemendi mõttemaailmaga. Malbete ja rahulike, kohati isegi uinutavate helesiniste asemel katseta oma elamises pisut jõulisemat tumesinist. Kombineeri toataimedega ja tulemus on tõeliselt zen!

Allikas: Huffingtonpost.com

LOE LISAKS: