Viimane ei esinda tuntud disainiklassikat, vaid pigem juhluslikku vanamööblit, mida tavakirbuturgudelt leida võib. Korrusmaja on ehitatud aastal 2010. Ruumi on selles korteris 150 ruutmeetrit ja siia mahub neli tuba.

Köök on elutoa suhtes avatud. Köögi ja elutoa eraldajana toimib tumeroheliseks värvitud tugisammas, mille köögipoolses osas asuvad riiulid.

Söögilauapoolsetel seinariiulitel on koha leidnud baaritarvikud. Lahtised seinariiulid on vaadeldavas korteris kujundusteema, mida kohtab mujalgi ruumides.

Köögipõrandat katavad kahhelplaadid ja ülejäänud ruumides on põrandal mosaiikparkett.

Söögilauarühmale annab veidi kohvikuliku alatooni seina ääres paiknev sohva.

Köögi tööpind on valatud betoonist. Alumiste köögikappide ees on uste asemel kangas.

Tugisambast paremale jääb ukseava, mille saab vajadusel katta alumiiniumist rulluksega. Elutoa valguslahendusena on kasutatud siinidel jooksvaid kohtvalgusteid, mis toovad välja esemed seinariiulitel.

Üks korteri kolmest töötoast, kus on pilgupüüdjaks lahtine seinariiul.

Magamistoa voodipeatsitaguse seina sinine toon mõjub meeldivalt neutraalselt ja rahustavalt.

Magamistoa ühe seina ülaosas ja äärtes on kasutatud avadega dekotartiivseid ehitusklotse, mis loovad ruumi põnevaid varju ja valguse mänge.

Tualettruumis on mujalt interjöörist tuttav seinariiulilahendus ja sarnane betoonist valatud tasapind nagu köögis.

Vannitoas jooksevad torud seina peal, mitte pole peidetud tavapäraselt seina sisse. Puitsõrestikpõrand toob vannituppa materjalisoojust.

Korteri juurde kuulub avar rõdu, kus jagub lahedalt ruumi taimede kasvatamiseks. Vanadest kaubaalustest tehtud diivanil on mugav nautida vaadet ja lugeda raamatut.

LOE VEEL: