Riiul koosneb mõnest põhielemendist: kasepuust horisontaal-, vertikaal- ja siduslatid, riiuliplaadid, sahtlibokside detailid ja metallpoldid ning liblikmutrid, seega on see Pier Li arvates ideaalne lahendus. Kokkupanek ja lahtivõtmine käib ühtegi tööriista kasutamata.

Riiuli muudab eriliseks õhuline lakooniline skandinaavialik disain, paindlikkus ja praktilisus. JACKi on igast küljest võrdselt ilus vaadata ja sobib lisaks klassikalisele otstarbele (raamatu)riiulina ka ruumijagajaks, suletavaks panipaigaks, lillepostamendiks, (kamina)puude hoidjaks jalatsiriiuliks, sektsioonkapiks, telerialuseks, plaadiriiuliks, vannitoa- või nõuderiiuliks.

Pier Li lahendus JACKile.

Sisekujundaja silmis on heaks küljeks ka see, et tegu on kodumaise disaini ja materjaliga. JACK-i toodab Eesti mööblifirma Incognito. Detailid toodetakse Lõuna-Eestis. Raami materjal on kvaliteetne oksavaba kasepuu. Riiulimaterjalide valik on lai; alates eri värvi ja läbipaistvusega akrüülklaasist naturaalse või värvitud vineeri ja pulbervärvitud metallplaatideni.

---

Eestis disainitud multifunktsionaalne moodulriiul JACK on tänasest välja pandud ja müügil Homearti Telliskivi kaupluses. JACK on 2012. aasta disainiauhinna Bruno nominent tootedisaini kategoorias.

Jaga
Kommentaarid