1. Toolid, mida on maailmas vaid kuus tükki!

La Chance ja Pierre Frey koostöös valminud pisike tooliseeria kombineerib Pariisi mööblimaja ikoonilisi mustreid kõige peenemate ja kvaliteetsemate materjalidega — mohääri, alpakavilla, marmoriga. Igat tooli on valmistatud vaid kuus tükki — seega on tegu tõeliste haruldustega!

Foto: La Chance Paris

2. Punutud detailidega diivan Red Editionilt

Skandinaavia disainist ja Aasia kultuurist mõjutatud diivanid täidavad interjööri elegantse eksootikaga. Istumispadjad on polsterdatud pardisulgede ja samblikuga.

Foto: Red Edition

3. Kann Design — vinge stange väiksesse esikusse

Kui mahukaks garderoobikapiks ruumi ei jätku, ei tasu muretseda, sest nii lahe stange muudab hoobilt eriliseks ka kõige pisema ja igavama esiku.

4. Magic Circus ja art nouveau stiilis seinavalgustid

Marie-Lise Féry disainitud skulpturaalsed vormid mõjuvad interjööris lausa kunstiteosena. Kui ihkad ruumi midagi eriliselt pilkupüüdvat, siis sellest valgustist on võimatu mööda vaadata!

Foto: Magic Circus


5. Klassikaline Taani disain uues kuues — AYTM

Pisut ootamatu on näha konservatiivset Taani disaini flirtimas 1920-ndate aastate glamuurse maailmaga. Tulemus on igal juhul julgelt omanäoline ja sametkangaga kaetud kuldsest metallist baaritoolidest ei ütleks küll ära!

Foto: AYTM

6. Suhkrust, jahust ja maasikavahust — Royal Strangeri uus kollektsioon

Õrnu ja naiselikke aksessuaare kohtab interjööris üha enam. Printsessi-buduaaridest ja vahukommidest inspireeritud “Marshmallow” seeriasse kuuluvad just roosad, pehmed ja sametised mööbliesemed.

Foto: Royal Stranger


7. Kui klassika kohtub moodsate vormidega

Itaalia tootja Meridiani on suutnud kõige värskemad trendid suurepäraselt ajatu klassikaga haakuma panna. Marmorist ja metallist konsoollaud sobib imeliselt ka põhjamaisesse interjööri.

Foto: Meridiani

LOE LISAKS: