KOLLANE

Värvitoonide valikul tasub alati vaadata otsa värvikaardile — mis värv millise värviga sobib. Igal juhul on kollase ja halli kooslus ideaalne. See loob sooja ja hea energiaga olustiku. Kui endale tundub kollane liiga erk, siis võib seda kasutada näiteks külalistetoas. Või hoopis aktsendina - maalina või väiksemas koguses seinal.


TERRAKOTA

Maalähedane ja soe toon, mis ei ole kindlasti tavapärane valik magamistuppa. Tasub hoolikalt järele mõelda, kas värvida terrakota tooniga kõik seinad või ainult üks sein. See sõltub toa suurusest, tuppa langevast loomulikust valgusest ja tooni puhtusest.

KAHVATUROOSA

Omamoodi mänguline ja rõõmus. Kindlasti peab roosa värv meeldima, kui see magamistuppa tuua. Kui oled alles katsetamas, siis võiks valida just tagasihoidlikuma kahvaturoosa.

SALVEIROHELINE

Loodusearmastajate valik — salveiroheline on põnev, maalähedane, rahustav ja ainulaadne. Igal juhul tõstad pilgu, kui sellist tooni seinas näed. Mahe ja mõnus!

HELELILLA

Väike kogus lillat — helelillat — toob magamistuppa kerge ja õndsa olemise. Sobib hästi mattide pastelsete toonidega. Helelilla “ellu äratamiseks” võid magamistuppa kontrastsemad vormid, tekstuurid jms.

MÜNDIROHELINE

Igati värskendav sõõm sinu magamistuppa. Pane seina traditsiooniline maastikumaal ja sa näed, kuidas see tänu säravale mündirohelisele elavalt mõjuma hakkab. Sooja iseloomuga puit sobib siia kaaslaseks. Võid münti lisada ka aktsendina.


PEHME MUST

Ja lõpetuseks sensuaalne sametine must, mis tundub paljudele eemalt vaadates põnev, kuid liiga tume, et kätte võtta ja enda magamistoas proovida. Kõige lihtsam on värvida musta värviga seinad ja osta mustjas voodipesu. Juba see loob intiimsema miljöö. Julgemad võiks panustada ka musta värvi vaipadesse, kardinatesse, aksessuaaridesse… Ehk ongi see sinu jaoks? Kui tundub ikka liiga sünge, saab alati seinad heledaks võõbata. Just must on sügavaim ja sensuaalseim oma mattides ja sametistes toonides.

Kuldsega saab lisada elegantsi.

Milline on sinu lemmik?

LOE VEEL: