Seinaterad on minimalistlikud sisustuselemendid koduses eesti keeles, mis võimaldavad lihtsalt ja kiiresti luua isikupärase ja omanäolise keskkonna nii koju, kontorisse kui avalikku ruumi.

„Seinatera loomine oli loogiline samm, milleni jõudsime läbi oma kodu kujundamise. Sisekujundusideid otsides jõudsime sageli skandinaavia stiilis interjöörideni, kus olulisel kohal olid erinevad minimalistlikud (seina)pildid, sealhulgas erinevad mõtteterad ja ütlused,“ toob Kadri Muru, üks seinatera loojatest, välja tee uue tooteni.

„Iga inimese isiklik ruum peaks peegeldama tema eelistusi, huvisid ning mõtteid, samuti motiveerima ja inspireerima, miks mitte tuletama meelde olulist ning tähtsat elus. Kodu ja/või tööruum on kohad, kus veedame olulise osa päevast, seetõttu on oluline, et keskkond oleks meeldiv ja positiivne,“ lisab Triinu Põld, teine seinatera asutajatest.

Seinatera valik sisaldab raamitud ja raamita valikut eesti keelseid mõtteteri, mis on lihtsa ja minimalistliku joonega. Seinaterad sobivad nii seinale, riiulile, kapile, põrandale; neid võib kasutada ühekaupa või omavahel kombineerida. Seinatera on ka hea kingiidee.

Vaata Seinatera Facebookis.