Ruumi on selles õdusas kodus 210 ruutmeetrit. Lisaks keldrikorrus oma 118 ruutmeetriga. Õues saab nautida mõnusaid hetki verandal või rõdul. Aias kasvavad õunapuud, mustsõstrapõõsad…

Seest leiab vanad ja väärikad, siiani toimivad ahjud ja kaminad. Valgusküllane koridor viib alumise korruse tubadesse ja siit pääseb keeruga trepist ka ülemisele korrusele. Ülemiselgi korrusel asub üks elutuba, mis on laste päralt. Esikus püüab pilku tore raamatu-kummut.

Avar elutuba mahutab lihtsuse ja põnevad sisustuselemendid. Hea idee — ühe diivanilaua asemel kaks!

Köök on maalähedane. Ajatu tellis mõjub heledas interjööris värskendavalt.

Magamistube — igaüks eri ilmega — on siin majas kolm. kaks neist asub alumisel korrusel ja vaated avanevad 700-ruutmeetrisesse aeda. Ruumi just parasjagu! Suur magamistuba on helehallides-valgetes toonides, värvilaikudeks taimed ja pildid.

Ühises lastetoas on vanad voodid — puidust ja metallist. Hea viis miksida eri materjale, metall ja puit sobivad omavahel kenasti.

Et valge liiga intensiivselt ei mõjuks, on siin aktsendiks valitud kollane. Ja öökapi asemel võib olla vana tool. Taaskasutus on jätkuvalt au sees!

Keldris saab tegeleda hobidega, siin on veel majapidamisruum ja panipaigad. Maja keldrikorrusel on ka väike veinikelder.

Meeleolukas saunaga spaa-ala meelitab samuti ruumikuse ja põneva lahendusega. Siit pääseb ka otse õue.

Põnevaid sopikesi leidub siin majas veel…

See tore maja on müügis ja asub tänaval, kus harva midagi müüakse, sest elamised pärandatakse edasi järgnevatele põlvedele. Väärikas ja põnev!

LOE VEEL: