Disainile on tõesti väga suurt rõhku pandud, eriliseks teeb toote asjaolu, et muster on klaasi sees — väljast on tooted siledad. See on ideaalne valik inimesele, kes otsib midagi uut ja erinevat. Disaini kõrval pole allahindlust tehtud ka kvaliteedis.

Metallivabad ja ümbertöödeldavad
Vidivi tootevalikus on palju lauanõusid: erineva suurusega joogiklaasid, kausid, serveerimistaldrikud, kannud ja espressoklaasid. Igas sarjas on ka lillevaas, mis on nagu täpp i peal ja täiustab kollektsooni.

Kõik tooted sobivad ka kohvikutele, hotellidele ja retoranidele, seega pannakse eriti suurt rõhku kvaliteedikontrollile. Vidivi lauanõude valmistamiseks kasutatakse kõrge kvaliteediga, mis on erinevalt kritallist pliivaba ja seetõttu 100% ümbertöödeldav.

Vastupidavuses peitub võlu — peaaegu purunematu
Vidivi lauanõud teeb eriliseks kõrgläikega (HD) klaas, mis on täielikult läbipaistev, ilma muude värvivarjunditeta ja on äärmiselt tugev. Kui laialt levinud madala hinnatasemega klaasid purunevad kergelt, piltlikult öeldes plahvatavad pisikesteks kildudeks, siis Vidivi klaastooted on peaaegu purunematud. Kui klaas peaks kukkuma, siis puruneb klaas ainult paariks suuremaks tükiks, eelkõige tuleb põhi alt ära. See on palju turvalisem. Vaaside puhul on oluline raskus, tänu millele ei kuku vaas ümber ja mahutab palju lilli.

Lihtne hooldada
Kui tavaliselt kipume õrna klaasi pesema käsitsi, siis Vidivi klaasnõusid võib ka nõudepesumasinas pesta. Kvaliteetne klaas tagab, et korduv pesemine ei muuda klaasi tuhmiks ega kriimuliseks. Tooteid võib kasutada ka mikrolaineahjus.

Ideaalne kingituseks!

Vidivi lauanõud on Eestis saadaval suuremates jaekettides.

Vidivi Vetri delle Venezie ehk lühidalt öeldes Vidivi on Itaaliast pärit kaubamärk. Ettevõte alustas tegutsemist aastal 1902 ja on üks tuntumaid klaasitootjaid maailmas.

Vidivi — harmoonia sinu koju! Vaata ka Vidivi lehte Facebookis.



Jaga
Kommentaarid