Kui hindad lihtsust ja minimalismi, kuid süda ihkab pisikeses koguses värvi, siis karge kodu ilme saab päikseliseks muuta vaid paari värvilise tooliga.

Näide sellest, kuidas talviselt külma halli ruumi saab kodutestiilidega kevadiselt särama lüüa. Hall on küll elegantne ja stiilne, kuid mõjub värvipsühholoogia seisukohast rusuvalt. Seetõttu tasub seda vürtsitada üksikute aksessuaaridega!

Aeg on peita lambanahad ja kootud padjad kappidesse ning teha ruumi liblikatele ja lilledele!

Kevadises kodus on loomulikult kohustuslikuks sisustuselemendiks värsked tulbid!

Kui armastad vana mööblit ümber disainida, siis ägeda tulemuse saab eri mustrites kinkepaberite, tapeeditükkide ja lakiga.

Või hoopis rohelise värviga. Roheline värv interjööris mõjub värskelt ja kosutavalt.

Päikese saab tuppa tuua vaid mõne üksiku pisidetailiga. Siinses interjööris avaldavad üldmuljele tohutut mõju kollased lambivarjud.

Kollane on igati positiivne värv, mis suures koguses väsitab, kuid väikeses annuses ergutab. Mõnusa energiasüsti annavad näiteks säravkollased padjapüürid.

Sellises köögis tundub võimatu alustada päeva halvas tujus.

Igaühes meis on peidus kunstnik — miks mitte testida oma annet valgel lõuendil? Naivistlikud motiivid ja abstraktsed kujundid on kaasaegses sisustuses igati teretulnud.

Rõdusid ja terrasse ei kaunista miski paremini kui julgelt kirevates toonides välimööbel. Kui vana aiamööbel on näotu ja kulunud, saad selle värvide abil rõõmsalt reipaks maalida!

LOE LISAKS: