Kahel korrusel paiknev kodu on kaunis nii seest kui ka väljast — avarad rõdud, terrassid ning õunapuude ja sirelitega pikitud aed loovad ühest kodust tõelise unistuste kodu.

Põhjamaiselt valgesse kööki lisab värskust pastelseks värvitud puitlaudis köögi otsaseinas. Et köök mõjuks võimalikult õhuliselt, siis ülemine kapirida on ära jäetud ja seda asendab mahukas köögisaar. Ka istepingi alla on tekitatud panipaigad köögis vajalike esemete jaoks. Köögist pääseb klaasitud paarisuste kaudu terrassile.

Elutoas kohtuvad erinevad ajastud — möödunud sajandi algusest pärit kuninglik ahi ja kalasabaparkett on haakuma pandud moodsa disainmööbliga. Söögilaua kohal ripub klassikaline kroonlühter, söögilauda ümbritsevad aga disainimaailmas tõeliselt innovaatiised läbipaistvad “kummitustoolid”.

Teisel korrusel asuvaid magamistube ühendab mõnus lugemistuba, kus on pilgupüüdjaks eriti julge geomeetrilise mustriga vaip. Ilusa ilmaga võib head kirjandust nautida ka rõdul, kuhu on samuti sisse seatud mugav istumine.

Magamistoas on valgeks võõbatud nii seinad kui ka põrandad. Värvi on toodud tuppa üksikute detailide näol — näiteks väärib tähelepanu säravpunane öölamp.

Valgust ja avarust jagub ka lastetuppa. Siingi annavad värviaktsente üksikud mööblitükid ja aksessuaarid nagu näiteks põnev päikesekollane vaibake.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Fantastic Frank

LOE LISAKS: