Selle aasta uudistootena tuli välja uus sari Cuore di Pietra, mis tõlkes tähendab kivist süda. Nimi vastab ka sisule: pannid on kaetud mittenakkuva graniitimitatsiooniga kattega, mis sisaldab titaaniumi ja mineraalide mikroosakesi. See teeb pannid eriti vastupidavaks ja söögitegemisel võib kasutada isegi metallist köögiriistu, säilitades seejuures panni pika eluea.

Lisaks aitavad titaaniumi ja mineraalide mikroosakesed pannil ühtlaselt kuumeneda ja hoida soojust pikaks ajaks. Tänu uuenduslikule tehnoloogiale ei vabasta kate toksilisi aineid ka väga kõrgel temperatuuril. Kate ei sisalda sünteetilisi kemikaale, nikli, kaadiumi ega raskemetalli osakesi, mis võivad kahjustada tervist.

Stiilne ja käepärane

Nagu kõikidel Accademia mugnano toodetel, on ka uutel pannidel silmatorkav ja ergonoomiline disain, mida ilmestab eristuv ja käega tuntav kivitaoline efekt ning ühtne toote värvilahendus. Nii pann kui ka käepide on trendikat halli tooni. Cuore di Pietra kivikattega pann on valmistatud 99,5% alumiiniumist.

Lisaks on tootevalikus potid, ahju- ja koogivormid ning sobivad klaaskaaned. Tooted on loodud sarjade kaupa, igas sarjas on olemas kõik vajalikud nõud söögitegemiseks.

Tänu Accademia mugnano väga silmatorkavale välimusele saadab tooteid suur edu. Kaunis välimus on oluline näiteks väikestes köökides, kus tooted on asetatud hoiustamiseks lahtistele riiulitele — nii saab pannist ka sisustuselement.

Olulised tähelepanekud Accademia mugnano pannide kohta:

  • Panni puhul on oluline paksus, uue sarja tooted on paksu põhjaga (4-5mm). Mitmekihiline paks põhi aitab kuumust jaotada ühtlaselt ja põhi ei deformeeru ega lähe kumeraks.
  • Tohib kasutada maksimumkuumust, mis on vajalik näiteks liha küpsetamisel.
  • Keskkonnasäästliku kasutamist silmas pidades soovitatame siiski mõõdukat kuumust, sest toit ei vaja valmimisel väga kõrget temperatuuri — nii jääb toit mahlasem ja säilivad vitamiinid.
  • Sobib enamikule pliiditüüpidele, ka puuküttega pliidile. Ei sobi induktsioonpliidile, sest see nõuab terasest põhjaplaati. 
  • Tooteid võib pesta nõudepesumasinas. Panne on väga kerge puhastada ka käsitsi, puhastada lihtsalt köögipaberiga. Nagu ikka, ei tohi pesta kuuma panni — lase sel enne jahtuda, nii pikendad panni eluiga.


Mõõduka hinna eest tippkvaliteet

Accademia muganano pannid on hea hinnaga ja vaatamata oma ülimalt headele omadustele ei maksa rohkem kui teised tavalised jaekaubanduses saadaolevad pannid. Panni hind sõltub suurusest, jäädes vahemikku 30-40 eurot.

Kust on võimalik osta?

Cuore di Pietra sarja pannid on juba müügil kõikides hästi varustatud kauplustes. Tooteid saab osta Maksimarketitest ja K-Rauta koduosakonnast. Eriti soodsa hinnaga võib leida Cuore di Pietra tooteid Selveris, Prismas, Bauhofi kampaaniates aga ka teistes poodides üle Eesti.

Accademia muganano kuulub ühele maailma suuremale Itaalia alumiiniumist kööginõude tootjale Stovmonile. Tegu on pere-ettevõttega, mis alustas tegevust üle 60ne aasta tagasi. Tänu toodete väga heale kvaliteedile on nende kaubamärk tuntust kogunud nii Itaalias kui ka mujal maailmas. Aastas toodetakse üle 11 miljoni toote, millest 70% läheb ekspordiks.
Eesti turule jõudis Accademia mugnano 2 aastat tagasi, need olid valged keraamilise kattega pannid sarjast Natura mia. Kahe aasta jooksul on need võitnud tarbijate usalduse ja südame.

Vaata lähemalt SIIT.

Vaata videot SIIT.
Jaga
Kommentaarid