Harva on sellistes majades pööratud tähelepanu tõeliselt kvaliteetsele sisekujundusele. Korteri vahetus läheduses asub ka ajalooline Arsenali vabrik, mis peagi renoveeritakse meelelahutuskeskuseks ning muutub Põhja-Tallinna uueks tõmbekeskuseks.

Stiilselt renoveerides on sellisel korteril väga suur potentsiaal ja renoveerimine ei tähenda kohe hirmkallist lahendust. Larsen Kinnisvara proovis kätt ja sai valmis taskukohase kodu.

Nagu ikka nõukaaegsetes korterites, oli siingi üheks suuremaks tööks taastada mitme värvikihi ja linoleumi all olnud naturaalne puitpõrand, kuid kahjuks ei õnnestunud siin seda päästa ja põrandale sai pandud naturaalne puitparektt. Säilitamist ja korrastamist väärt olid ka stiilsed malmradiaatorid — need näevad head välja ja on praktilised.

Kui omal ajal pikiti korter tillukesi tubasid täis, siis praegu hindame avarust ja nii saigi siin planeeringut julgesti muudetud. Esikusse ehitati diskreetne maast laeni garderoobikapp, mis mahutab üleriided.

Kuna korter asub Stroomi ranna vahetus läheduses vaikses sisekvartalis paiknevas kivimajas, siis sobib korter inimestele, kes peavad lugu rahulikust ja rohelisest elukeskkonnast. Ratta või autoga jõuab siit pea igasse Tallinna punkti 20 minutiga.