Kui kutsud armsad inimesed laua äärde, kaunista see meeleolukalt! Sellel on õhtu õnnestumisel tähtis roll — küünlavalgus ning kaunid detailid annavad kokkusaamisele kordumatu hõngu ja tekitavad kutsuva meeleolu. On ju aasta pidulikum aeg!

Pühadelauada võib kaunistada ka esivanemate väärikate nõudega. Täienda neid nn uusvanade esemete ja romantilise koogialusega — kooslus saab õhtut vääriv.

Kaunista pühadeks ka koduseinad — meisterda lihtne pilgupüüdja! Keera raagus kaseoksast pärg ja riputa see koos kauni ehtega seinale.

Anna lauale värvi: laudlina saab paelte abil lihtsalt värskendada! Peomeeleolu rõhutavad läikivad paelad on asetatud lahtiselt laudlinale. Küünlaseadet täiendavad pähklid ja säravad kuulid.

Täname privaatrestorani Köök

Lugu ilmus ajakirja Kodu & Aed detsembrinumbrist, kust leiad veel Kodu Kauniks konkursi võiduaia ja -kodu, lisaks ilusaimad pühadetraditsioonid ja -ehted, kinginipid, kaunilt kaetud lauad, särtsakad seinakellad, noore pere kodu Kadriorus, talviselt särav aed äärelinnas, põhjamaised jõuluroad ning isetegemisõpetused härmakirjas pidulaua, kuldsete jõulutäheseadete ning keerdus küünlajalgade valmistamiseks. Osta Kodu & Aed poest või telli www.telli24.ee.

Jaga
Kommentaarid