NOA sattus aasta alguses ülemaailmse arhitektuuri- ja disainimeedia tähelepanu alla ja sai tänu sellele kutse mainekale messile, kus temaga saab tutvuda Grand Village’i messialal. NOA on rombikujuliste külgedega moodulmaja, mida saab üha uute moodulitega laiendada.

Lisaks NOAle näidatakse messil väljapanekut üheteistkümne Eesti arhitektuuri- ja disainibüroo loomingust. Näituse viivad Londonisse kvaliteetarhitektuuri propageerimisele pühendunud arhitektuurikaubamaja www.katus.eu ja puitmajade tootja Woodland Homes OÜ, kes on tegelenud NOA tootearendusega laiema publiku ette astumise tarbeks.

Katus.eu on projektipank, mille kaudu saab soetada tuntud arhitektide projekteeritud kaasaegseid tüüpmaju, mis ehitatakse valmis kodumaiste ettevõtete poolt. Katus.eu pääses 2014. aasta Ajujahi saates 4 parima äriidee hulka; Tartu Linnavalitsus tunnustas Ajujahi senini parimat Tartu piirkonna ettevõtet 4000 euro suuruse eripreemiaga.

Messile minekut on toetanud Arhitektuurikaubamaja, Woodland Homes, Eesti Arhitektuurikeskus, Elumaja ning Tartu Loomemajanduskeskus.