Laud on mõeldud kasutamiseks nii abilauana diivani kõrval kui ka põhilauana diivani ees. Ala sõnul on seda hea paigutada näiteks kahe tugitooli vahele. Lauaplaat on kaetud tugeva laminaadiga, mis peab hästi vastu kriimudele ning mis ei karda ka vett. Valikus on erinevad värvid. Laua jalad on treitud täispuidust.

Poolteist aastat tagasi esitletud kodumaine diivan COSMO on saanud sooja vastuvõtu osaliseks. Lisaks kaunile välimusele on käsitööna valmiva sohva tugevuseks tema kvaliteet ja läbimõeldud ergonoomika. COSMO kollektsioonist leiab tänaseks nii kolme kui kahekohalise diivani ning tugitooli. Samuti ruudu- ja ristkülikukujulise jalatoe. Nüüdseks on disainerid Marko Ala ja Joonas Torim kollektsiooni täienenud ka diivanilauaga.

COSMO kollektsiooni tooted on disainitud ja valmistatud Eestis.

Oot-Oot Stuudio on kahe noore disaineri Marko Ala ja Joonas Torimi loodud Eesti disaini stuudio, mis 2013. aastast keskendub vana aja väärtusi edasikandvate toodete disainimisele, arendamisele ja tootmisele. Oot-Oot Stuudio tooteid saab uudistada kodulehelt www.oot-oot.com. Showroom asub Baltika kvartalis Veerenni 24, Tallinnas.