Dormax

Juba 25 aastat Euroopa turul ja üle kuue aasta Eestis tegutsev Dormax Blinds OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõtte, mille põhisuund on päikesekaitsesüsteemide valmistamine, müük ja paigaldus. Ettevõte toodab horisontaalseid ja vertikaalseid ribakardinaid, voldikkardinaid, Rooma kardinaid, Jaapani stiilis paneelkardinaid, mini-, kassett- ja klassikalisi ruloosid, putukavõrkusid, erinevaid (sh elektroonilisi) süsteeme nii akendele kui ka ustele, kardinapuid ja -siine, turvaruloosid ning varuosi. Peale selle tegeletakse kardinate ja Rooma kardinate õmblemisega ning kõikide oma toodete mõõtmise ja paigaldamisega.

Kõikide toodete puhul on esmatähtis kvaliteet ja usaldusväärsus. Töö algstaadiumis saavad kliendid võimalikult palju infot kogu protsessi kohta ning koostöös firma spetsialistidega valmivad tellija soovide järgi sobivad ja esteetilised tooted. Mitmekesine kangaste, puidu, bambuse, alumiiniumlintide ja plastide sortiment võimaldab kliendil valida tooteid vastavalt oma kodu interjöörile, et tagada maksimaalne sobivus.

Valikus on:
• horisontaalsed ribakardinad,
• vertikaalsed ribakardinad,
• mini-, kassett- ja klassikalised rulood
• paneelkardinad (Jaapani),
• voldikkardinad,
• Rooma kardinad,
• putukavõrgud, erinevad süsteemid nii akendele kui ustele,
• kardinapuud (siinid),
• kardinate ja Rooma kardinate õmblus,
• erinevad süsteemid mootori ja puldiga,
• turvarulood,
• erinevad n-ö varuosad,
• disaineri teenused,
• mõõtmine ja paigaldus.


Firma tugisambad

Kvaliteet – töötatakse vaid usaldusväärsete tarnijate ja partneritega. Kasutusel on kaasaegsed ribakardinamaterjalid, kulumiskindlad rulookangad ja Euroopa Liidus toodetud komplekteerimisosad. Keeruliste toodete kokkupanekule kehtivad kõrged nõudmised – kasutakse kaasaegseid seadmeid, mis vastavad sertifikaatidele.

Teenindus – klienditeenindus on olulisel kohal, hinnatakse aega ja meelerahu. Töötajad hoolitsevad tellimuse eest alates selle vormistamisest kuni toote paigalduseni. Selle juurde kuuluvad ka väljasõidud klientide juurde koju ja kontorisse. Võetakse mõõdud, aidatakse materjalide valikuga, arvutatakse välja täpsem hind ja transpordiga seonduv, eemaldatakse vanad tooted ning paigaldatakse uued, samuti pakutakse garantiiremonti.

Hinnad – parim hind saab käia käsikäes kõrge kvaliteedi ja hea teenindusega. Siin aitab aknakatete turul tegutsemise suur kogemus ja kõikvõimalike spetsiifiliste nüansside tundmine koos pikaajaliste suhetega.

Kliendid – klient on iga äri jaoks peamine väärtus, nii ka Dormaxi puhul. Kliendi soovidega arvestatakse ning võimaluse korral üritatakse alati pakkuda erilahendusi.

Dormax Blinds Aknakatted
+372 55 55 28 82
info@dormax.ee
www.dormax.ee


Luxterra Sisustus

Luxterra Sisustus on tegutsenud juba kümme aastat. Saadaval on klientidele suures valikus kvaliteetseid kardina- ja mööblikangaid tuntud firmadelt väga heade hindadega. Samuti on tootevalikus kardinapuud ning mistahes kardinamehhanismid:

paneelkardinad;
Rooma, Austria, Prantsuse;
klassikalised;
tehnilised kardinad;
voodikatted ja padjad.
Pakutakse ka ruloo-, riba-, voldik- ja lamellkardinaid ning sääsevõrke aknaraamile või aknaavale. Aknakatete materjali valik on samuti väga lai – eri stiilis, mustriga, poolläbipaistvad, soojust peegeldavad ja pimendavad materjalid. Pakume täisteenust alates teie objekti mõõtmisest ja kavandi tegemisest kuni kardinapuude ja kardinate paigaldamisega. Elfa toodetest on 90% laos saadaval. 3D projekt kliendi mõõtude järgi koostatakse tasuta! Pakutakse mõõtmist, paigaldust ja transporti.

Igal aastal külastatakse tekstiilimesse ja jälgitakse tekstiilimaailmas toimuvaid trende. Luxterra on väga uhke oma rahulolevate ja usaldavate püsiklientide üle.

Luxterra Sisustus
Peterburi mnt 14a, Tallinn
+372 5344 9911
www.garderoobid.luxterra.ee
www.luxterra.ee

Videomaterjaliga on võimalik tutvuda SIIN.

Oleme avatud:
E-R 10–19
L 10–17

Jaga
Kommentaarid