Korter elamispinnaga ligi 63 m2 koosneb suurest elutoast, eraldi nišis paiknevast avatud köögist, magamistoast, ruumikast vannitoast, saunast ning 23 m2 väliterassist, kust avaneb võrratu vaade ümbruskonnale. Terrassile pääseb nii elu- kui ka magamistoast.

Hoolikalt paigutatud ja punase savitellisega piiritletud peenardega on püütud luua kodust ning veidi itaaliapärast õhkkonda.

Terrassivalgustus lisab romantilisust suve sumedatele õhtutele. Elutoa akna saab kokku voltida ja nii avaneb elutoast kaunis vaade terrassile. Külmemal ajal süüta vaid õueküünlad ja hubane meeleolu ongi olemas…

Kodu sai kaks aastat tagasi uue kuue, sisekujunduses on kasutatud kvaliteetseid materjale ning järgitud on ühtset stiili. Seinad on värvitud õrna šokolaadimaiguga beežiks, mõjudes koos vagete liistude ja tumedama põrandaga väga hubaselt. Üks sein on kaetud tervenisti laudisega. Põrandal on naturaalne BOEN Alamo kivipestud ja faasitud ning õlitatud ühelipiline täispuitparkett. Kõikjal (seinad, ported, põrandaliistud, uksed) on kasutatud täispuitu. Laudis seinas ja portedel on värvitud loodusliku Bloom puiduvahaga, jättes läbi kumama ilusa puidusüü. Uksed on tellitud Aru Grupist ja valitud täiendama üldist stiililahendust. Läbimõeldult on mängitud kohtvalgustusega, lisades romantilisust just Eestis nii pikale pimedale ajale.

Möbleerimisel on kasutatud palju vana. Restauraatori käe alt on läbi käinud antiikne kummut ja kirjutuslaud. Oma koha on köögis leidnud vana laud, mis värviti puiduvahaga valgeks ja mille taga saab nüüd rõõmsalt sööki nautida. Vanad on ka toolid…

Köögimööbel on osaliselt taastatud vana, samuti puiduvahaga üle värvitud. Kuna omanikud on kanged kokkajad, siis eelistatakse praktilisust. Nii on töötasapind vahetatud vastupidava lamineeritud tööpinna vastu. Valik sai tehtud praktilistel põhjustel — täispuidust ja õlitatav töötasapind on suhteliselt kapriisne ja plekid ning kriimud on kerged tekkima.

Elu- ja magamistoa seina on paigaldatud eritellimusena vanas stiilis aken, et tuua kööginišši lisavalgust ning lisada skandinaavialikku atmosfääri. Õhtusel ajal lisavad romantilisust aknasse paigaldatud LED valgustused. Kööki langeb valgust ka kõrgel laes paiknevast katuseaknast.

Magamistoas on eritellimusena valminud korteri üldist stiili järgiv voodi koos nelja mahuka sahtliga. Voodi kõrgus on mõõdetud selliselt, et sealt näeb lamades ilusti aknast välja terassile ja rohelusse selle taga.

See kaunis kodu ootab uut omanikku, vaata huvi korral lähemalt City24 lehelt või ammuta inspiratsiooni galeriist!