Ruutmeetreid on korteris täpselt 40 ja elamise juurde kuulub köök, vannituba ja üks elutuba, kuhu on koondunud nii kodukontori kui ka magamistoa funktsioonid. Avarust ja valgust lisavad suured aknad, kuhu ei ole meelega riputatud kardinaid. Elutoast pääseb ka rõdule.

Kodu on kujundatud valgetes, õrnades hallides ja heledates beežides toonides — ikka selleks, et valgusemäng korteris mõjule pääseks ja ruumid visuaalselt suuremad paistaksid. Mööbel on kenasti läbi mõeldud ja eksitud ei ole ka proportsioonidega — pisike ja õhuline jalgadel diivan ei võta liigselt ruumi, kuid täidab oma ülesannet hästi. Kirjutuslaud on täpselt nii suur, et sinna mahub kenasti sülearvutiga tööd tegema. Igati asjakohane detail on aga seina sisse ehitatud riiul, mis kõvasti ruumi säästab.

Ka pisikesse ruumi tasub mahutada pisut kunsti — see annab kodule näo ja seob kujunduse tervikuks.

Elutoa seina tagant leiab pisikese, kuid samuti hästi planeeritud heledates toonides köögi.

Kombineeritud on valgeks värvitud puitu ja heledat marmorit. Köögikapid on valitud võimalikult mahukad, sest pisikeses ruumis on segadus kiire tekkima ja hea, kui kõik üleliigne on silma alt ära ja omal kohal.

Pisikese korteri muudavad eriliseks üksikud pilkupüüdvad detailid. Et ruumi on vähe, tasubki igasse ruumi välja valida üks-kaks silmatorkavat sisustuselementi. Siin on selleks uhke laua kohal rippuv valgusti.

Ka retrokülmikud võib proovida ülejäänud mööbliga integreerida — siin on see igal juhul üsna hästi õnnestunud. Köök läheb sujuvalt üle esikuks ja sealseteks panipaikadeks.

Vannituba on põhjamaiselt karge, nagu ka ülejäänud interjöör. Ka siit leiab pisut marmori väärikust, peeglite ja klaasipindade abil sillerdama pandud valgust ja Skandinaavia stiilile omast lihtsust!

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Fantastic Frank

LOE LISAKS: