Minimalistlik

RaudRuudu seinavõrgud on mõeldud sisekujunduseks kodus, kontoris või mujal. Seinavõrgu kasutamiseks on mitmeid võimalusi — kinnita võrgule kõik silmale meeldivad või tähtsad asjad. Nii saab ruumi muuta isiku- ja korrapärasemaks. Raudruudu seinavõrgud on valmistatud Eestis. Uudista lähemalt www.facebook.com/raudruut.

Kaks ühes — riiul ja valgusti

Viiva on spetsiaalselt peegli valgustamiseks disainitud LED-seinavalgusti, mis annab üles ja alla hajutatud valgust. Seinavalgustit saab kasutada ka riiulina kergetele asjadele. Paigutades riiulile dekoratiivseid elemente või miks ka mitte taimi, saab muuta klassikalise peeglivalgusti omanäoliseks disainielemendiks. Eriti hästi sobib Viiva valgusti ümmarguse peegli valgustamiseks — tekib omanäoline geomeetriline kombinatsioon. Valgusti on saadaval kolmes mõõdus: Viiva 30 (270 eurot), Viiva 60 (432 eurot), Viiva 100 (540 eurot). Vaata www.laterna.ee.

Igasse tuppa

Hübschi konsoollauda iseloomustab modernne ja puhtajooneline disain, kus eri materjalide kasutus loob põhjamaiselt stiilse harmoonia. Laua raam on valmistatud mattmustast metallist ning lauaplaat kauni puidumustriga saarevineerist ja MDF-st. Tänu õhulisele disainile võtab laud vähe ruumi ja sobib hästi näiteks esikusse või magamistuppa peeglilauaks. Hind: 265 eurot. Mõõdud: 100 x 37 x 91 cm. Ostukoht: snug.ee.

Lõbus!

Võrumaa mühisevate metsade vahel valmistatakse tõeliselt omanäolist mööblit. Peale selle, et tegemist on 100% Eesti toodanguga, eristub mööblisari Fun oma disaini poolest: lihtsat sirgjoonelisust isikupärastavad ümarnurgad ning lakitud kasepuidust jalad. Ümarnurkadega kummut Fun on iga sisustusgurmaani must have! Leiad selle ISKU sisustuskauplusest, www.isku.ee.

Päikesest inspireeritud

Firma Foscarini ja disainer Jean Marie Massaud’ koostöös sündinud välisvalgusti Solar on inspireeritud päikesest. See on sümbioos täiuslikust kunstiteosest ja otstarbekast mööbliesemest. Polüetüleenist põrandavalgusti on mitmefunktsiooniline, sest portselanist kate võimaldab seda kasutada ka lauana. Niiskuskindel valgusti on poolkerakujuline ja meenutab taevakuplit, samal ajal kui ringjas roostepruun lauakate on seal peal kui päikesevarjutus. Maheda kumaga Solar ei ole ainult toode, vaid modernne kamin, süda, kuhu ümber saab koguneda mõnusalt aega veetma.

Valgusti korpust on võimalik kallutada kuni 15 kraadi, luues meelepärase valgusnurga või atmosfääri nii sise- kui ka välistingimustes. Vaata www.hektor.ee.

Prõksub — päriselt!

See on lahe küünal, sest prõksub põledes. Prõksumine tekitab hubase ja õdusa tunde ning loob veelgi mõnusama meeleolu. The Candle Shop on Skandinaavia suurima küünlatehase esindaja Eestis. Tavaküünalde kõrval leiab sortimendist suurel hulgal kvaliteetseid lõhnaküünlaid ja ruumilõhnastajaid maailmakuulsatelt brändidelt: WoodWick, Yankee Candle, Colonial Candle, Bridgewater jne. Valik küünlaid on saadaval e-poes www.thecandleshop.ee, varsti võib küünaldega tutvuda peatselt avatavas T1 Mall of Tallinna kaubanduskeskuses.

LOE VEEL: