Et alustada tuli päris nullist, vajas 75-ruutmeetrine korter toimivat planeeringut. Unistuseks oli igale pereliikmele oma privaatne nurgake, mille kõrval jääks üle ruumi ka avarale ja õhulisele elutoale.

Et mitte kaotada ühtegi sentimeetrit, otsustati kaasata protsessi sisearhitekt. Head nõu saadi nii planeeringu kujundamisel kui ka materjalide valikul. Esiku kohale tekitati lavats magamisaseme jaoks. Selle alla mahukas garderoob. Materjalist domineerib elamises vineer, mida on kasutatud nii kappide, vaheseinte kui ka köögimööbli puhul.

Vanemate magamistuba peideti lükandustega “kappi“. Vajadusel saab toa ühendada ülejäänud korteriga ja rõhutada avarust, soovi korral on end aga võimalik ümbritsevast täielikult eraldada. Vineeriga loovad laheda kontrasti pehmelt mahedad roosad uksed.

Vanemate magamistoa seina taha jääb pisike lastetuba. Sisustus on kavandatud täpselt ruumi mõõtmeid silmas pidades ja materjaliks on loomulikult vineer! Ruumi aitavad säästa voodi alla ehitatud mahukad sahtlid ja riiulina toimiv voodipeats.

Kitsa eelarve tõttu valiti vannituppa kõige soodsamad kahhelplaadid. Lihtne valge plaat mõjub oma tagasihoidlikkuses puhtalt ja stiilselt. Põnevaks sisustusaksessuaariks on kuldset tooni kraanid.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Airbnb.com

LOE LISAKS: