Need erinevad stiilid ja pinnaviimistlused ei kajasta mitte üksnes toodete kvaliteetsust ja valiku mitmekesisust, vaid ka nende paindlikkust disainerite ja lõppklientide silmis. Kõik need omadused on uues esinduskaupluses suurepäraselt esile toodud.

Matthias Berens, kes ekspordijuhina vastutab tootemargi arendustöö eest välisturgudel, kiitis väljapaneku teostust: „Me paneme suurt rõhku sellele, et meie kööke esitletaks soojas ja hubases atmosfääris. Tallinnas on sellega suurepäraselt hakkama saadud ja külaliste meelest oli see väga nauditav. Meie eesmärk on tagada Nolte Küchenile Baltikumis kvaliteetsete toodete pakkuja maine ja näidata oma Saksa kvaliteeti. Esinduskaupluse avamine on selles suunas oluline samm.”

Tallinnas pakutavate köökide puhul on kasutatud tuntud Saksa ettevõtete köögi tehnikat. Nende ettevõtete hulka kuuluvad nii Siemens, Gaggenau, Miele kui ka Bora, mis on auhindu võitnud ambitsioonikas tootja.

Tallinnas asuva esinduspoe kohta leiate rohkem teavet veebilehelt www.nolte.ee või Facebooki kontolt www.facebook.com/nolte.estonia.

Eesti esimene Nolte Kücheni esinduskauplus avati 19. novembril 2014.